- 24 Eylül 2018
- 98.641
- 295.278
- 698
Hoşgeldin:)Hosbulduk kuzum ☺☺☺ Evet bende katılmak istiyorum haydi bakalım ☺☺![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin:)Hosbulduk kuzum ☺☺☺ Evet bende katılmak istiyorum haydi bakalım ☺☺![]()
Çok mu ?Yeni sayılar açıklandı ama yazmiyim![]()
ÇokÇok mu ?
Test sayımız dün 5.035’ti. BUGÜN 7.286 olarak gerçekleşti. 1.196 yeni tanı kondu. Hastalar ve temas çevreleri izole edildi. 16 hastamızı kaybettik. Bu sonuçlarla can kaybımız 75’e, hasta sayımız 3.629’a ulaştı. Sizi ısrarla tedbirleri uygulamaya davet ediyorum.
Hoş buldum canımHoşgeldin canım![]()
Hasta sayısı 3629 vefat bugün 16 toplam 75Çok mu ?
Neler yapıyorsun biraz kendinden bahset:)Hoş buldum canım![]()
Ne zaman bitecek ,kabus gibi resmen
Hızlı artmaya başladıHasta sayısı 3629 vefat bugün 16 toplam 75
Bundan sonra güzel günler göreceğimize dair pek umudum yok ..Hasta sayısı 3629 vefat bugün 16 toplam 75
Bilmiyorum ve çok korkuyorumNe zaman bitecek ,kabus gibi resmen![]()
Test sayısı arttıkça vaka artıyoHızlı artmaya başladı![]()
Evdeyim zayıflama çalışmalarım varNeler yapıyorsun biraz kendinden bahset:)
Daha yeni başlıyoruzBundan sonra güzel günler göreceğimize dair pek umudum yok ..
Evet CHP li sanırım bir milletvekilinin yeğeni 33yasinda vefat etmiş kadinin sadece romatizma hastalığı varmışHızlı artmaya başladı![]()
Beni en çok geren şey bilmemek,her konuda öyle,muallak şeyler beni yiyiyorBilmiyorum ve çok korkuyorum![]()
Evet,onu gördüm benEvet CHP ki sanırım bir milletvekilinin yeğeni 33yasinda vefat etmiş kadinin sadece romatizma hastalığı varmış
Allah kolaylık versin canımEvdeyim zayıflama çalışmalarım var
Film , kitap , yürüyüş bunlarla haşir neşirim ☺☺
eşim asker düzenli evde olmuyor
ha birde bebek istiyomama daha tık yok bakalım
![]()