- 24 Eylül 2018
- 98.641
- 295.278
- 698
Sen jet hızıyla okur,üstüne tek tek cevap yazarsinNe konusmussunjz be hiç kimse demiyor ki bunun kocisi evde wc de bu kadar okuyamaz![]()
![KK53 :KK53: :KK53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen jet hızıyla okur,üstüne tek tek cevap yazarsinNe konusmussunjz be hiç kimse demiyor ki bunun kocisi evde wc de bu kadar okuyamaz![]()
Ya sen varyaaaaTabi benim katıldığım daha birşey de olabilir![]()
Bugün evde ne fırtınalar koptu bilsenSen jet hızıyla okur,üstüne tek tek cevap yazarsinFirtina minik
![]()
Anestezist onay verdim,git cerrahımla görüş deyince umutlandım. Dosya hazır dedi,sin dakika da şimdi yapamayız dedi.:/Allah korusun şu virüsten ya ,offfBen bunu tahmin ettim ama belki bir ihtimal diye seni üzmek istemedim çok zormuş şimdi hastaneler de durum :/
Ve ben bugün bizim burdaki vakanın fotoğrafını gördüm biliyormusun sedye ile getirmişler hastaneye yani kesin var bulunduğum ilçede :/
Al karşına anlat kurtulNe konusmussunjz be hiç kimse demiyor ki bunun kocisi evde wc de bu kadar okuyamaz![]()
Balıkçı beyle mi ?Bugün evde ne fırtınalar koptu bilsen![]()
Aferin sanaSoslu mısır yemiştim biraz sayılır mı![]()
Sen sanki Benim ağzımdan laf almaya calisiyorsun bana mı öyle geliyorYa sen varyaaaadiğeri neymişşş
![]()
Kilo kilo değil de,gram gram yenseBen aldım
Ama kilo kilo yemiş olabilirim![]()
Ama çerez dedinnAferin sana![]()
Çok aramızda hem deSen sanki Benim ağzımdan laf almaya calisiyorsun bana mı öyle geliyorsülumem sülüman didimmm o
Jenna16 ile aramızda sır
![]()
Doğal çerez dedim:)Kavrulmamış,tuzsuz :)Ama çerez dedinn![]()
Hemşomun yüzü suyu hürmetine söyleSen sanki Benim ağzımdan laf almaya calisiyorsun bana mı öyle geliyorsülumem sülüman didimmm o
Jenna16 ile aramızda sır
![]()
Çocuklar laBalıkçı beyle mi ?![]()
Deneyeyim sana dönerimKilo kilo değil de,gram gram yense![]()
Ben yiyiyorum bu aralar ,ama gramla,kilo kilo değil. Bir sürprizle karsilasmayayim diye soruyorumDeneyeyim sana dönerim![]()