Ben de öyleyim işteBeni en çok geren şey bilmemek,her konuda öyle,muallak şeyler beni yiyiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de öyleyim işteBeni en çok geren şey bilmemek,her konuda öyle,muallak şeyler beni yiyiyor
Ama şimdiden hepimiz tükendikDaha yeni başlıyoruz
Evet daha çok gençEvet CHP ki sanırım bir milletvekilinin yeğeni 33yasinda vefat etmiş kadinin sadece romatizma hastalığı varmış
Bende romatizma hastasıyım /(Evet CHP ki sanırım bir milletvekilinin yeğeni 33yasinda vefat etmiş kadinin sadece romatizma hastalığı varmış
Kurbanlık koyun gibi bekliyoruz siramiziBundan sonra güzel günler göreceğimize dair pek umudum yok ..
Ay ne kadar artmış yaaaTest sayımız dün 5.035’ti. BUGÜN 7.286 olarak gerçekleşti. 1.196 yeni tanı kondu. Hastalar ve temas çevreleri izole edildi. 16 hastamızı kaybettik. Bu sonuçlarla can kaybımız 75’e, hasta sayımız 3.629’a ulaştı. Sizi ısrarla tedbirleri uygulamaya davet ediyorum.
Olmayacak diye bilsem en azından üzülürüm mesela ,ama bilemeyince fena oluyorum. 1 ortak nokta dahaBen de öyleyim işte
İnşallaj cnm 2 yıl oldu şükür ama nasıl geçti anlayan yok tabiAllah kolaylık versin canım
İnşaallah olur canım yeni mi evlisin:)
Bilsek ne değişecek ki jennam sonu gözükmeyen bi şeyin içimdeyizBeni en çok geren şey bilmemek,her konuda öyle,muallak şeyler beni yiyiyor
Çok üzücü gerçekten, Allah ona da kolaylık versin.Bunun daha ekonomik etkileri olacak,olacakta olacakKurbanlık koyun gibi bekliyoruz siramizi
Sokağa çıkma yasağı gelmediği için çok kızgınım her gece eşimi işe yollarken İçim içimi yiyor
Zaten akcigeeinden rahatsız
Geçen sabah ta geldi kahvaltı hazirliyorum çocuğu seviyor çabuk büyü oğlum annene bak ben yokken diye,dedim senin ağzına bir ben bir masa vurur
Aynen öyleAma şimdiden hepimiz tükendik
Amin canımAy ne kadar artmış yaaa
Allah sonumuzu hayır etsin
O bilinmezlikler hep bizi bulur:)Olmayacak diye bilsem en azından üzülürüm mesela ,ama bilemeyince fena oluyorum. 1 ortak nokta daha
Bilsem ki 6 ay dayanacağız,sonra bitecek ,o 6 ay geçene kadar beklesek yeter. Bilmeyince darlaniyorum.Bilsek ne değişecek ki jennam sonu gözükmeyen bi şeyin içimdeyiz
Allah korusunBende romatizma hastasıyım /(
İstisnasiz her konudaO bilinmezlikler hep bizi bulur:)
Zaman gelip geçiyor canım:)Yaşta küçük değil mi:)İnşallaj cnm 2 yıl oldu şükür ama nasıl geçti anlayan yok tabi
Sevmediğimiz ot burnumuzda bitiyor:)İstisnasiz her konuda
Ahhh ahhh keşke öyle olsaydı ama offf offf ne diyeceğimi nasıl teselli edeceğimi bile bilmiyorumBilsem ki 6 ay dayanacağız,sonra bitecek ,o 6 ay geçene kadar beklesek yeter. Bilmeyince darlaniyorum.
Hemde fibromiyalji 2 senedir yok ama insallah tamamen bitmiştirAllah korusun
Yapsak bir şeyimiz yok canım,dua edip bekleyeceğiz. Dikkat edeceğiz, bu kadarAhhh ahhh keşke öyle olsaydı ama offf offf ne diyeceğimi nasıl teselli edeceğimi bile bilmiyorum