Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adama ceviz al dedim kabuklu almış kim kiracak çocuk uyuyorDoğal çerez dedim:)Kavrulmamış,tuzsuz :)
Hosbulduk kuzum
Banlanmış mı@deynepnaz Şeyma subasina baktın mı![]()
Seninkiler Tazmanya canavar gibi amaÇocuklar laodaları sildim supurdum oturdum kızım gozumun önünde sildigim ve kuruladigim parkeye isedi
Onu temizledim tekrar sildim yerleri
Komşu aradı ne var ne yok diye
Benim çocuklar biri ile konuştum mu kendilerini kaybediyor evde ..saatimin canımı dusurmusler tuzla buz oldu
Allah yan kafalarina düşmedi
Sonra koltuk içlerine kadar gitti tabi duvardaki saatti
Ondan sonra 3. Kez tekrar koltukları yastıkları herşeyi silkleyip camları toplayıp tekrar temizlik yaptım![]()
Bu virüste açık alma zaten kesinlikleAdama ceviz al dedim kabuklu almış kim kiracak çocuk uyuyor![]()
Ayın 1 inde yeni kategori için burda olHosbulduk kuzum ☺☺☺ Evet bende katılmak istiyorum haydi bakalım ☺☺![]()
YoooBanlanmış mı![]()
Bayağı coskuluydu ev şimdide benden mısır bekliyorlar ben kaçtımSeninkiler Tazmanya canavar gibi ama![]()
En doğusunu yapmış:)Adama ceviz al dedim kabuklu almış kim kiracak çocuk uyuyor![]()
3hafta oldu canım alalı paketli kirilmislar olmazmiBu virüste açık alma zaten kesinlikle![]()
Onu da dağıtsınlarBayağı coskuluydu ev şimdide benden mısır bekliyorlar ben kaçtım![]()
Hepte onu savun zatenEn doğusunu yapmış:)
Hoşgeldin canımHosbulduk kuzum ☺☺☺ Evet bende katılmak istiyorum haydi bakalım ☺☺![]()
O kardeşim sen gelinsinHepte onu savun zaten![]()
Açıklayacağım 1 Nisan'ı bekleyin
O kardeşim sen gelinsin![]()