- Emoji Skoru
- 57.946
- Puanlar
- 598
Çıkamamak kötü,kendi tercihi oluyor insanın,1 hafta çıkmıyor hiç . Ama istesen de çıkamayacak olmak çok kötü.
![KK74 :KK74: :KK74:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk74.gif)
![KK74 :KK74: :KK74:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk74.gif)
Neler geliyor geçiyor insanın hayatından
Geçecek
![Red heart :heart: ❤️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2764.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çıkamamak kötü,kendi tercihi oluyor insanın,1 hafta çıkmıyor hiç . Ama istesen de çıkamayacak olmak çok kötü.
Aynen o sıkıntı oluyor:)Biz yıllardır dışarıdayız biraz alışkınız diyordum ama buraya da alışmışız:)Havada bişey var gibi geliyo insana bir süre sonra
Gelen giden olsa ona da razıyım.ameliyat dönemi aylarca çıkmamıştım ama gelen vardı en azından![]()
Nasip artık canım:)Dozaj ayarı gerekirse diye dedim canım:)
Amin,hem de tez vakitte inşallah
Neler geliyor geçiyor insanın hayatından
Geçecek ❤
Bugün herkes gözetliyor:)
Ben 009 deynepnaz
Aynen canimNasip artık canım:)
Milletçe sıyırdıkBugün herkes gözetliyor:)
Gözüne odaklanmaElemtere fiş
Kem gözlere şiş![]()
Biraz önce baktım kimse yoktu, beğenip sizi çıktım. Ben çıktım siz gelmişsinizBugün herkes gözetliyor:)
Daha yeni başlıyoruzMilletçe sıyırdık![]()
O bizden nazarı değmezGözüne odaklanma![]()
Etiketlesen gelirdim:)Biraz önce baktım kimse yoktu, bepenip sizi çıktım. Ben çıktım siz gelmişsiniz![]()
Eder vallaHipnotize eder diye dedim![]()
Laptopu bekledim ama ele geçiremedimEtiketlesen gelirdim:)