Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim pc eski:)Bu sıra kasayı kardeşim yeniledi:)Başka bir kasadan takviye yaptık güçlendirdik:)Bizim eve bir kere bilgisayar girdi çok eskiydi ama kasa çöktü tamir e diye gitti eşim çok sorumlu bir insandır iki kasa bir monitör verdi tamire diye daha ardını aramadı
Şuan iki tablet tamire verdi inşallah geri gelir![]()
O bizim onur üyemiz:)![]()
sen napıyon buralarda bakim
![]()
Kasa işinden anlasak toplayacak eşim ama anlayan biri olmalı yakın zamanda eşim birinden fiyat çıkarttı 4 bin lira dedi yohh artık dedim yani pöfff o kadar para verilir miBenim pc eski:)Bu sıra kasayı kardeşim yeniledi:)Başka bir kasadan takviye yaptık güçlendirdik:)
Oğlum,eşim ve ben pcye bakıyoruz:)Kızların ayrı tabletleri var:)Bozulursa ortada kalırız:)
Buralardayim ben
Nereye gitti kiŞuan eşim evde yok ama![]()
Kayınvalidemler kullanmıyorlardı.Çokta kullanılmamış:)Kardeşim bilgisayar öğretmeni:)Kasa işinden anlasak toplayacak eşim ama anlayan biri olmalı yakın zamanda eşim birinden fiyat çıkarttı 4 bin lira dedi yohh artık dedim yani pöfff o kadar para verilir mi![]()
Çok iyi olmuş:)Benimki mecburi çalışacak:)Nereye gitti ki
Benim eşim de izne ayrıldı
Bakalım evde nasıl geçecek 10 gün![]()
Benimkini de mühendis aradı biraz önce adam eksilterek deva m edecekler sanırım biraz konuştular ne yapayım diye sorduNereye gitti ki
Benim eşim de izne ayrıldı
Bakalım evde nasıl geçecek 10 gün![]()
Ne güzel abla ya bizde bir mandiraci var bir güvenlikci bir öğretmen hiç işimize yaramadilar bugüne kadarKayınvalidemler kullanmıyorlardı.Çokta kullanılmamış:)Kardeşim bilgisayar öğretmeni:)
İki kasayı birleştirdi:)Voltran oluşturdu![]()
Buraya gelmem çok iyi oldu canım her konuda destekçimiz çok:)Ne güzel abla ya bizde bir mandiraci var bir güvenlikci bir öğretmen hiç işimize yaramadilar bugüne kadar![]()
Kardeş kardeşe destek olmaz mı varlıklar i yetiyor eşim hep o yüzden çok çocuk istiyor işte ..siz hep birbirinizi koruyor kolluyorsunuz diyor birde bu yetismeden de kaynaklanıyor birazBuraya gelmem çok iyi oldu canım her konuda destekçimiz çok:)
Dersten anlıyorlar yardım ediyorlar:)Tabi bende onlara:)
Eşimin ailesi de öyle benim ailemde çok şükürKardeş kardeşe destek olmaz mı varlıklar i yetiyor eşim hep o yüzden çok çocuk istiyor işte ..siz hep birbirinizi koruyor kolluyorsunuz diyor birde bu yetismeden de kaynaklanıyor biraz
3 çocuk azmiymis?Kardeş kardeşe destek olmaz mı varlıklar i yetiyor eşim hep o yüzden çok çocuk istiyor işte ..siz hep birbirinizi koruyor kolluyorsunuz diyor birde bu yetismeden de kaynaklanıyor biraz
Allah eksikliklerini gostermesinBuraya gelmem çok iyi oldu canım her konuda destekçimiz çok:)
Dersten anlıyorlar yardım ediyorlar:)Tabi bende onlara:)
Bu devirde ideal ,fazlası zor3 çocuk azmiymis?
Aynen canım :)Allah eksikliklerini gostermesin
Eskiden kolaymış evet,bence de yeterli,olanlara sağlık versin Allah ❤Bu devirde ideal ,fazlası zor![]()
Bunu hep söylüyor ki eminim 5 olsada soyler3 çocuk azmiymis?
Amin canım:)Eskiden kolaymış evet,bence de yeterli,olanlara sağlık versin Allah ❤