- Emoji Skoru
- 295.314
- Puanlar
- 698
O yuzden,kontak kurma işteEder valla
İkna kabiliyeti yüksek
6.his tavan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O yuzden,kontak kurma işteEder valla
İkna kabiliyeti yüksek
6.his tavan
Birinin de ağzına maske takmışlar kafasindan kolonya döküyorlar alzheimer hastasiymis adam ..yazık bakıyor şaşkın şaşkınKorkmuş yazık,dokunsan ağlayacak gibi olmuş, içim yandı görünce
Çocuklardan sıra gelmiyor:)Telefondan yazmaya çalış en azından kalabalık olmadığı zaman:)Biraz alışalım:)Laptopu bekledim ama ele geçiremedim
Ben nededim sana yakın zamanda iki KOAH hastası kaybimiz var biliyorum normalde zor nefes alan insanlarBiri koah 6 sı ileri yaşta kaybımız var
Demek ki gençti koah hastası
Pislikler ya,en korktuğum insan türü,merhametsiz insan türü. Çocuklukta belli oluyorlar dahaBirinin de ağzına maske takmışlar kafasindan kolonya döküyorlar alzheimer hastasiymis adam ..yazık bakıyor şaşkın şaşkın
.hadi hastaneye git deyip gülüyorlar
oğlum birinin adını ateş koydu ben koymadımİsim de koydun mu
aynen öyleYapma
Ben şu hayattan ne ders aldım?
Başına ne gelirse gelsin, içinde bulunduğun durum ne kadar kötü olursa olsun GEÇİYOR
geçen bişey için ömründen eksilttiğine değmez.
Ben çok geçtim oranın yollarından herhalde bulaştı birazSonra manisa
WhatsApp tan yazmak kolay geliyor da burada karışıyorÇocuklardan sıra gelmiyor:)Telefondan yazmaya çalış en azından kalabalık olmadığı zaman:)Biraz alışalım:)
sen napıyon buralarda bakimBuralardan bir güzellik geçmiş
Hiç de zor değil abartma ben hep mobildeyimWhatsApp tan yazmak kolay geliyor da burada karışıyor
Ben de öyleyim canım ama önce daha zorlanıyordum :)WhatsApp tan yazmak kolay geliyor da burada karışıyor
İşte sürekli yazınca alışıyorsun:)Hiç de zor değil abartma ben hep mobildeyim
Ben klavye dersi almıştım lisede ona rağmen yazamıyorum klavyedeİşte sürekli yazınca alışıyorsun:)
Benimde klavye hızlı:)Ben klavye dersi almıştım lisede ona rağmen yazamıyorum klavyede
Birinin de ağzına maske takmışlar kafasindan kolonya döküyorlar alzheimer hastasiymis adam ..yazık bakıyor şaşkın şaşkın
.hadi hastaneye git deyip gülüyorlar
Bizim eve bir kere bilgisayar girdi çok eskiydi ama kasa çöktü tamir e diye gitti eşim çok sorumlu bir insandır iki kasa bir monitör verdi tamire diye daha ardını aramadıBenimde klavye hızlı:)
Üstelik tuvaletteHiç de zor değil abartma ben hep mobildeyim
Yaşlılara çok saygısız davranıyorlar
Şuan eşim evde yok amaÜstelik tuvalette
Ben hep buralardayim canım mekanım burasısen napıyon buralarda bakim