Aynen ondan galiba:/3 kiloya razıyım:)Kesin tiroid etkisi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen ondan galiba:/3 kiloya razıyım:)Kesin tiroid etkisi
InşallahJenna'm yarışmaya katılmıyor:)Yakında sahalara dönecek![]()
Biz bugün parkura yürüyüşe gidecektik kızımla.eşim yarım saat izin verdi :)İyiyim canım sağol:)Artık sıkılmaya başladım:/
Amin sonsuz kereAynen benide:)
İnşaallah![]()
Gider gider ,ortalık sakinlersin bir baktır yine :)Aynen ondan galiba:/3 kiloya razıyım:)
İyi olmuş bir süre evden çıkmazsınBiz bugün parkura yürüyüşe gidecektik kızımla.eşim yarım saat izin verdi :)
Sonra kızım çıkmak istemedi.
Parkur dediğim de köy yolu
Yoldan geçen bi araba karı-koca yürüşe çıkan iki kişiyi çek,yerel basına ver
Sorumsuzlar diye de başlık atmış
Memlekete rezil olacaktık
Bu korku beni 3 gün daha tutar![]()
Kan tahlili vermiştim gidip gösteremedim:)Gider gider ,ortalık sakinlersin bir baktır yine :)
O amca geldi aklıma,yazık dalga geçmişler ya :/Biz bugün parkura yürüyüşe gidecektik kızımla.eşim yarım saat izin verdi :)
Sonra kızım çıkmak istemedi.
Parkur dediğim de köy yolu
Yoldan geçen bi araba karı-koca yürüşe çıkan iki kişiyi çek,yerel basına ver
Sorumsuzlar diye de başlık atmış
Memlekete rezil olacaktık
Bu korku beni 3 gün daha tutar![]()
Enabız da vardır sonuçlar da,kim bakıp ilaç verecekKan tahlili vermiştim gidip gösteremedim:)
Havada bişey var gibi geliyo insana bir süre sonraİyi olmuş bir süre evden çıkmazsınYa aslında benim burasıda çok müsait ama ne olur ne olmaz çıkmıyoruz:)
Başlıkları gördüm de okuyamadımO amca geldi aklıma,yazık dalga geçmişler ya :/
Korkmuş yazık,dokunsan ağlayacak gibi olmuş, içim yandı görünceBaşlıkları gördüm de okuyamadım
Okursam dağılırım,hiç gelemiyorum öyle şeylere![]()
Gitme gitmeKan tahlili vermiştim gidip gösteremedim:)
Yazık yaaKorkmuş yazık,dokunsan ağlayacak gibi olmuş, içim yandı görünce![]()
Çıkamamak kötü,kendi tercihi oluyor insanın,1 hafta çıkmıyor hiç . Ama istesen de çıkamayacak olmak çok kötü.Havada bişey var gibi geliyo insana bir süre sonra
Gelen giden olsa ona da razıyım.ameliyat dönemi aylarca çıkmamıştım ama gelen vardı en azından![]()
Insafsiz ve merhametsiz bir nesil geliyorYazık yaa
Ne biçim bir nesil geliyor böyle![]()
İlaç içiyorum zaten canım:)Enabız da vardır sonuçlar da,kim bakıp ilaç verecek![]()
Dozaj ayarı gerekirse diye dedim canım:)İlaç içiyorum zaten canım:)