- Emoji Skoru
- 166.140
- Puanlar
- 1.123
2 seçtim 3ü de seçildi oy vere basınca 2 dedi3 oy mu verdin![]()
![See-no-evil monkey :see_no_evil: 🙈](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f648.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 seçtim 3ü de seçildi oy vere basınca 2 dedi3 oy mu verdin![]()
Gönlündekileri anladık teşekkür ederiz2 seçtim 3ü de seçildi oy vere basınca 2 dedi![]()
Mersi bibicimÇiçek buketi izmir bombasına gitti oylarım başarılarsorry ikitane oluyormuş
![]()
Hepimiz şişko olucazAynen öyle canım eşimin isteği bitmiyor.2 gün önceden liste veriyor:)
Çocuklarda evde olunca yeme işi hiç bitmiyor.Dün iki defa ekmek için hamur yoğurdum:)Yeter sandım yetmedi bir daha yaptım:)
Güzelciğim
Zaten şişkoyumHepimiz şişko olucaz![]()
Canım bugün nasılsınGüzelciğim![]()
Buralardan bir güzellik geçmişÇiçek buketi izmir bombasına gitti oylarım başarılarsorry ikitane oluyormuş
![]()
İyiyim canım,sen nasılsın?Canım bugün nasılsın![]()
Sen öyle de güzelsin kiiiZaten şişkoyum![]()
Canım ya
Evet benim kurabiyemden bahsetti,onun esintisidirBuralardan bir güzellik geçmiş![]()
Çok içten kutlama olmuş,teşekkürleranam ne bitme, bir dogum gunuymus pehh pehhiyi ki dogmus rakibemiz
Kesin onun da etkisi vardır:))Evet benim kurabiyemden bahsetti,onun esintisidir![]()
İyiyim canım sağol:)Artık sıkılmaya başladım:/İyiyim canım,sen nasılsın?![]()
Sağol canım:)Diyet bile işe yaramadıSen öyle de güzelsin kiii![]()
Muallak şeyler beni hep basar,inşallah az sürede biterİyiyim canım sağol:)Artık sıkılmaya başladım:/
Kesin tiroid etkisiSağol canım:)Diyet bile işe yaramadı![]()
Aynen benide:)Muallak şeyler beni hep basar,inşallah az sürede biterAllah iyilik versin canım
![]()