Jenna16
doğum günün kutlu olsun canım.Yeni yaşın sana sağlık ,mutluluk huzur getirsin.Sıkıntılarını alıp götürsün inşallah.Kaç aydır çok yoruldun canım benim ,artık gülersin hep inşallah
Ben cooook uzak kaldim bu islerden. Son konusmamizdan bu yana tekrar hamileyim 14. Haftadayim bulantilar falan yordu beni. Korona desen bas belasi. Toplandik ailece koye geldik en azindan bahceye cikiyoruz. Biran once kurtulalim insallah bu illetten.
Evet elalis e rakip olmak için çıktık meydaneee madem kızı m yapamıyor bende yeğenimi getireyim dedim alimiyon
bende aynısını yapıyorum :))
o emoji ile ünlüdür kendisi hele bir satas da gör
Jenna16
doğum günün kutlu olsun canım.Yeni yaşın sana sağlık ,mutluluk huzur getirsin.Sıkıntılarını alıp götürsün inşallah.Kaç aydır çok yoruldun canım benim ,artı gülersin hep inşallah
Ben cooook uzak kaldim bu islerden. Son konusmamizdan bu yana tekrar hamileyim 14. Haftadayim bulantilar falan yordu beni. Korona desen bas belasi. Toplandik ailece koye geldik en azindan bahceye cikiyoruz. Biran once kurtulalim insallah bu illetten.
Hayırlısı olsun canım insallah sağ salim kucağına alırsın bebeğini aman uzak kal o zaman sen bebişim iz sağlıkla gelsin yeter kendine iyi bak Allah a emanet ol canım