• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Ev Yapımı Kurabiye Tarifi" hangididir?

• Ankete Katılan
    809
  • Anket Kapalı .
Jenna16 Jenna16Jenna16 hesabı doğrulanmış üye. :KK200:
liva-pastacilik-ozel-pasta-50_700x700.jpg

Jenna16 Jenna16Jenna16 hesabı doğrulanmış üye. doğum günün kutlu olsun canım.Yeni yaşın sana sağlık ,mutluluk huzur getirsin.Sıkıntılarını alıp götürsün inşallah.Kaç aydır çok yoruldun canım benim ,artık gülersin hep inşallah :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Ben cooook uzak kaldim bu islerden. Son konusmamizdan bu yana tekrar hamileyim 14. Haftadayim bulantilar falan yordu beni. Korona desen bas belasi. Toplandik ailece koye geldik en azindan bahceye cikiyoruz. Biran once kurtulalim insallah bu illetten.

oyumu kulladim hepside cok guzel ellerinize saglik hanimlar.
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. :KK68:

Ben cooook uzak kaldim bu islerden. Son konusmamizdan bu yana tekrar hamileyim 14. Haftadayim bulantilar falan yordu beni. Korona desen bas belasi. Toplandik ailece koye geldik en azindan bahceye cikiyoruz. Biran once kurtulalim insallah bu illetten.

oyumu kulladim hepside cok guzel ellerinize saglik hanimlar.
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. :KK68:
Hayırlısı olsun canım insallah sağ salim kucağına alırsın bebeğini aman uzak kal o zaman sen bebişim iz sağlıkla gelsin yeter 🤗 kendine iyi bak Allah a emanet ol canım :KK68:

Back