- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
Kazananlara yeni kutu gidecek daha Allah sabır versinPakette bir dilim ekmeğe sürülecek kadar kalmış inan atasim geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kazananlara yeni kutu gidecek daha Allah sabır versinPakette bir dilim ekmeğe sürülecek kadar kalmış inan atasim geldi
Canfeb kocisiinin getirdiği taze ekmeğe şurup surup yesinKazananlara yeni kutu gidecek daha Allah sabır versin
Yapacaktım da nevos vb izin vermedi hadi yine iyisinizCanfeb le siz bayağı sivadiniz labneyi bence ona sor
Elmalı labneli kurabi ye miYapacaktım da nevos vb izin vermedi hadi yine iyisiniz
Diğer tarafta yalnız kaldımNe oldu
Ben yetişemiyorum her birineDiğer tarafta yalnız kaldım
Ben burda muhabbet döndüğünü bile bilmiyorumBen yetişemiyorum her birine
Kutusunu atma,tekrar yarışma olursa kullanPakette bir dilim ekmeğe sürülecek kadar kalmış inan atasim geldi
Bende çoğu sayfaya bakamadımBen burda muhabbet döndüğünü bile bilmiyorum
Hem sutastan hem pınardan birer kutu tüpün kenarında saklıyorumKutusunu atma,tekrar yarışma olursa kullan
Sayfayı bırak,nerde bu millet onu bilmiyordum.Burdan bildirim.gelmiyor,yolu tesadüfen buldumBende çoğu sayfaya bakamadım
Devir ekonomi devriHem sutastan hem pınardan birer kutu tüpün kenarında saklıyorum
Yani içine kendin ayran calkalayip koyabilirsin dimi yada başka labne alabilirsin neden olmasın kazen vuracak beniDevir ekonomi devri
O kadar ayrıntı verme yavOlur da,sen yapmazsın diyelimYani içine kendin ayran calkalayip koyabilirsin dimi yada başka labne alabilirsin neden olmasın kazen vuracak beni
Aaaaa üstüme iyilik sağlık yapanlar varmış ben onların yalancısıyımO kadar ayrıntı verme yavOlur da,sen yapmazsın diyelim
Yooo kurabiye pastasıElmalı labneli kurabi ye mi
Yoksa senin aklina bile gelmezAaaaa üstüme iyilik sağlık yapanlar varmış ben onların yalancısıyım