- 9 Ekim 2021
- 5.997
- 12.372
- 29
Bende göbeklerinde yaşadığımız içinBen çok severim Romanları sempatik insanlar ve her daim mutlu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende göbeklerinde yaşadığımız içinBen çok severim Romanları sempatik insanlar ve her daim mutlu
Bende göbeklerinde yaşadığımız için
Tek kalma daTüm sapıklar Margaretin konusunda kendini belli edecek heyecanla takip ediyorum
Ben yazmadım kiii herkes gırgır yazmış içlerinde var işteTek kalma da
Nevosum nolur izleme nolurBizim evin yıkımını erkene almışlar Yarın yıkılacakmış
Eki Görüntüle 3297135
Belki yüz defa izleyeceğimBelki binNevosum nolur izleme nolur
Hey maşallahBen yazmadım kiii herkes gırgır yazmış içlerinde var işte
Nevosum yaaa yapma etme eylemeBelki yüz defa izleyeceğimBelki bin
Bizim evin yıkımını erkene almışlar Yarın yıkılacakmış
Eki Görüntüle 3297135
Belki yüz defa izleyeceğimBelki bin
İnşallah yerine yenisi gelecek aşkom,huzurla oturacağınız yeni bir yuva,keske hiç olmasaydı bu durum tabii ki ama iste oldu maalesefBelki yüz defa izleyeceğimBelki bin
Nevosum yaaa yapma etme eyleme
Belki rahatlarım umudum biterBunu neden kendine yapıyorsun Nevroş
Hiç umudum yokİnşallah yerine yenisi gelecek aşkom,huzurla oturacağınız yeni bir yuva,keske hiç olmasaydı bu durum tabii ki ama iste oldu maalesef
Böyle dememek lazım işte, geçmez dediğimiz ne kötü olaylar geçti,gitti .Hiç umudum yok
Geçer mi bilmiyorumBöyle dememek lazım işte, geçmez dediğimiz ne kötü olaylar geçti,gitti .
Geçecek emin ol geçecekGeçer mi bilmiyorum
Daha güzeli olur belki Nevoş, vardır bir hayır belki. Depremden önce Antep’te yıkımın en çok olduğu bölgeden daire bakıyorduk. Az kalsın alacaktık, alamadık. İyi ki alamamışız diyorum şimdi. O bölgede kalan binalar bile hep orta ve ağır hasarlı çünkü. Bakarsın ummadığın bir şey oluverir, eski hayatını aramazsın bile, kader bu.Hiç umudum yok
Bir evimiz olacak mı o bile şüpheliDaha güzeli olur belki Nevoş, vardır bir hayır belki. Depremden önce Antep’te yıkımın en çok olduğu bölgeden daire bakıyorduk. Az kalsın alacaktık, alamadık. İyi ki alamamışız diyorum şimdi. O bölgede kalan binalar bile hep orta ve ağır hasarlı çünkü. Bakarsın ummadığın bir şey oluverir, eski hayatını aramazsın bile, kader bu.