- 18 Mart 2021
- 11.634
- 64.199
Jennam yavaş deme bu ay ses etmeyin bende varım sona kalıcam diye korkuyomBiz yavaş diyoruz Cemos
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Jennam yavaş deme bu ay ses etmeyin bende varım sona kalıcam diye korkuyomBiz yavaş diyoruz Cemos
+1Margaretin kurabiyesi çok seksi durmuyo mu
Gözüm kaldı şimdi konusunda yazamadım iyice sapik derler diye
Bizden hızlısı mezarda canım yok,sona kalmazsın,sona kalma garantili bir arkadaşımız varJennam yavaş deme bu ay ses etmeyin bende varım sona kalıcam diye korkuyom
Margaretin kurabiyesi çok seksi durmuyo mu
Allahim çok rahatladım söyleyin ona son hafta yapsınBizden hızlısı mezarda canım yok,sona kalmazsın,sona kalma garantili bir arkadaşımız var
Bize böyle yapıyor bence ama ispat edemiyorumOy alınca inanır, Margaret İnanir
Kesin periskoAllahim çok rahatladım söyleyin ona son hafta yapsın
Yap desek bile dinlemez,rahat ol senAllahim çok rahatladım söyleyin ona son hafta yapsın
Yanına gırgır koyup sunacaktım da aklına düşürmeyeyim dedim kuşum.Margaretin kurabiyesi çok seksi durmuyo mu
Valla olabilir tahanlinin gücü adınaBize böyle yapıyor bence ama ispat edemiyorum
Aklıma da geldi kirazım pericim inşallah vardır bu ay dedimKesin perisko
Düştü bile,görür görmez seksi kurabiye dedim ama ben bunu yaparım insallah sonucu güzel olurYanına gırgır koyup sunacaktım da aklına düşürmeyeyim dedim kuşum.
Var var,çok tanıdık bir tarifleAklıma da geldi kirazım pericim inşallah vardır bu ay dedim
Margaretin kurabiyesi çok seksi durmuyo mu
Artı güç yukleniyorValla olabilir tahanlinin gücü adına
Bu sefer haklıyım ama baksana kurabiyeye seksi işteRahat dur 2 dk ya
Doğal enerjiArtı güç yukleniyor
Göster libidonu bebeyim sen yaparsın.Düştü bile,görür görmez seksi kurabiye dedim ama ben bunu yaparım insallah sonucu güzel olur
Bu sefer haklıyım ama baksana kurabiyeye seksi işte
Kahretsin bilsem seksi kurabiye arar bulurdum cuk otururdu bana da kaçırdım bir dahaki maçlaraSeks girince işin içine hemen ilgini çekiyor. Bence sen bu kurabiyeden yap. Çünkü gerçekten çok seksüü