- 28 Haziran 2011
- 59.462
- 150.028
Evet nevoşum c.kaleFarklı şehirde mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet nevoşum c.kaleFarklı şehirde mi
Hangi numaraya geleyimOp. Dr . Kukrim Aretim,ameliyathaneden bekleniyorsunuz
sebeplerini merak ettim şimdiAmin Zano'm, zoooor zor
Genelde 9/5 olur,beni de hiç zorlamaz hemsom ama bugün bayağı canımı sıktı, noldu bilmiyorumAaaa şaka yapiyon sandım hemsosu tansiyon düşmüş olabilir mi
182 den bağlanınHangi numaraya geleyim
Nevos yaaaaaa alemsin çık ordan hemenBen depresyondayım
Gitsin artık
Seans yaparız,Nlatirimsebeplerini merak ettim şimdi
Her yer uyarHangi numaraya geleyim
BilirimÇok sevdim çıkamıyorum
Bize gönüllü psikolog lazımBen depresyondayım
Sen hem et,hem kurabiye yapEsime yine katildigimi soyledim, bu nebcim yarisma diye sinirlendi kurabiyeyi duyunca, niye et degil makarna değil en güzel pilav diyiiil? Yalniz baya sinirlendi yav, mala bagladi hatta... Kurabiyemişşş diye geziyoafagfavq a
Adam haklıEsime yine katildigimi soyledim, bu nebcim yarisma diye sinirlendi kurabiyeyi duyunca, niye et degil makarna değil en güzel pilav diyiiil? Yalniz baya sinirlendi yav, mala bagladi hatta... Kurabiyemişşş diye geziyoafagfavq a
ÇıkamıyorumNevos yaaaaaa alemsin çık ordan hemen
Geçmiş olsun hemsosu, ayran mı içsen acaba iyi gelir mi ki havada sicakGenelde 9/5 olur,beni de hiç zorlamaz hemsom ama bugün bayağı canımı sıktı, noldu bilmiyorum
Fazla gönüllü ama ahahahahah yüce yüceBize gönüllü psikolog lazım
Eyvahh
Bim ilanı yapmışlar yaFazla gönüllü ama ahahahahah yüce yüce
Oooo enişte artık bizi tutuyor. Bundan sonra şunu yapın bunu yapın diyecek, yarışma yok mu diyecekEsime yine katildigimi soyledim, bu nebcim yarisma diye sinirlendi kurabiyeyi duyunca, niye et degil makarna değil en güzel pilav diyiiil? Yalniz baya sinirlendi yav, mala bagladi hatta... Kurabiyemişşş diye geziyoafagfavq a