Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bisküvi - Kurabiye TarifiEv Yapımı Kolay Değişik Kurabiye Tarifleri
Esime yine katildigimi soyledim, bu nebcim yarisma diye sinirlendi kurabiyeyi duyunca, niye et degil makarna değil en güzel pilav diyiiil? Yalniz baya sinirlendi yav, mala bagladi hatta... Kurabiyemişşş diye geziyoafagfavq a
Esime yine katildigimi soyledim, bu nebcim yarisma diye sinirlendi kurabiyeyi duyunca, niye et degil makarna değil en güzel pilav diyiiil? Yalniz baya sinirlendi yav, mala bagladi hatta... Kurabiyemişşş diye geziyoafagfavq a
Oooo enişte artık bizi tutuyor. Bundan sonra şunu yapın bunu yapın diyecek, yarışma yok mu diyecek
Geçen ay(mezeden önce et yaptık) yaptılar ben katılmadım dersin