- 1 Aralık 2021
- 12.088
- 40.599
- 34
afiyet olsun canımGünaydın hoş geldin EkimEki Görüntüle 3310035
Evet onu kimse bilmezBize sıkma yapar
Sağol canım. Günler aylar nasılsa hızlı geçiyorafiyet olsun canımvalla sen yazınca farkettim bugün Ekime adım attığımızı
Nasıl bilinmez yaaEvet onu kimse bilmez
Bilinmez olur mu diyorum bendeNasıl bilinmez yaa
Safğlığım üstümde bu araBilinmez olur mu diyorum bendepopüler yok diyorum anlasana
Olur öyle aradaSafğlığım üstümde bu ara
Bu sefer bitemez. Çok bilindikleri Nevoş yasakladı, bilinmeyen ya da az bilinen bir tarif olacak.Ya güzel olur aslında Hoş bulduk canım Ben mesaj atana kadar zaten yemek çeşitleri bitiyor
Kıyamet suresinde geçiyor, baktım anlamı başka yazıyorEvla hem Osmanlıca'da hem Arapçada kullanılan bir kelime Arapçada hayırlı amel anlamına geliyor Osmanlıca'da da hayırlı yapılan güzel yapılan iş anlamına geliyor
Sürelerden çeviride anlam bozulmasın diye uygun kelimeye çevriliyor arapça çeviri yap sadeceBu sefer bitemez. Çok bilindikleri Nevoş yasakladı, bilinmeyen ya da az bilinen bir tarif olacak.
Kıyamet suresinde geçiyor, baktım anlamı başka yazıyor
aynen öyle canım. Eylülü, Ekimi, Kasımı yani sonbahar aylarını çok severim. ama inan Eylül ne ara başladı ne ara bitti anlamadım. sıcaklardan ve yoğunluktan hiçbir şeyin farkında değilim. ömrümüz geçiyor anlamıyoruzSağol canım. Günler aylar nasılsa hızlı geçiyor
Elmalılı Hamdi Yazır da böyle çevirmişSürelerden çeviride anlam bozulmasın diye uygun kelimeye çevriliyor arapça çeviri yap sadece
Yöresel yemekler canımNevreste yeni kategori ne olacak?
Benim 3 tane mevcutNeyse konuyu değiştirmeyelim. Akşama hazır mıyız gençler
Ben hazır değilim.Aklımda hiç tarif yok. Aklıma gelen tarifler fazla hoşuma gitmrdi
Arapça yazıp cevirdim (kızım ) cıktıElmalılı Hamdi Yazır da böyle çevirmişBaşka dilde belki yazdığı anlam doğrudur da burada farklı Eki Görüntüle 3310177
Bende bulamadım biliyor musunNeyse konuyu değiştirmeyelim. Akşama hazır mıyız gençler
Ben hazır değilim.Aklımda hiç tarif yok. Aklıma gelen tarifler fazla hoşuma gitmrdi