Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Kolay Değişik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Kurabiye Tarifleri'' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    392
  • Anket Kapalı .
9 da dersi başlıyor. Hafta sonu servis yok. Beni istemiyor ergenaryus😁Ama okula gidince beni arıyor. Ondan bekliyorum.
Normalde bugün kurs var hoca hastalanmış. Bende uyudum:KK70:
Aman götürsün sen işine bak 🥰😁
Bizim dersane uzak ,bir de bugün bütün kitaplar gidiyor yoksa o da istemez bizi de mecbur 🤣Götürdü aşkom 👀ben de kızları yıkadım ,saçlarını ördüm 🥰

Benim kızlarda yapıyor. Ama çok değil 5-6 hadi en fazla 8 e bölüyorlar. Tabi saç nemli olacak banyo sonrası.Sabah açınca çok güzel oluyor. 🥰❤️💜
Güzel oluyor gerçekten aşko😍Benimde küçükten çıkıyor bu fikirler ,öykü o kadar değil de 🤣küçük daha çok modellere değişik şeylere istekli 😃

Güzel oluyor gerçekten aşko😍Benimde küçükten çıkıyor bu fikirler ,öykü o kadar değil de 🤣küçük daha çok modellere değişik şeylere istekli 😃
Maşallah prensesime🤩🥰🧿
Benimde kızlardan biri daha çok yapıyor.Diğeri çoğunluk fön çekiyor. İşin zor aşko süslemeleri bitmiyor. 🤣

benim ismimde öyle değişik olduğu için dikkatimi çekiyor du Çok güzelmiş anlamı da
Senin ismin ne canım benim Kız başta çok yadırgıyordu işte hep evla Mevla evliya diye dalga geçiyorlardı şimdi ama isminin çok çok nadir olduğunu görünce ve anlamının güzel olduğunu Benim ismim özel falan diyor😂

X