Ya güzel olur aslında Hoş bulduk canım Ben mesaj atana kadar zaten yemek çeşitleri bitiyorHoşgeldin canım. Uzun zamandır görüşemedik. Yöresel yemekler kategorisine başlıyoruz, sen de katıl da memleketimizin yemeğinden yap toprağım
Saatinde burda olman lazım,burası kurtlar vadisi gibiYa güzel olur aslında Hoş bulduk canım Ben mesaj atana kadar zaten yemek çeşitleri bitiyor
Denk gelmişken sorayım evla nın anlamı var mıYa güzel olur aslında Hoş bulduk canım Ben mesaj atana kadar zaten yemek çeşitleri bitiyor
Bizim dersane uzak ,bir de bugün bütün kitaplar gidiyor yoksa o da istemez bizi de mecbur9 da dersi başlıyor. Hafta sonu servis yok. Beni istemiyor ergenaryusAma okula gidince beni arıyor. Ondan bekliyorum.
Normalde bugün kurs var hoca hastalanmış. Bende uyudum
Aman götürsün sen işine bak
Maşallah aşkomaBizim dersane uzak ,bir de bugün bütün kitaplar gidiyor yoksa o da istemez bizi de mecburGötürdü aşkom ben de kızları yıkadım ,saçlarını ördüm
Sağol aşkomMaşallah aşkomaFıstıklar miss gibi olmuşlardır
Benim kızlarda yapıyor. Ama çok değil 5-6 hadi en fazla 8 e bölüyorlar. Tabi saç nemli olacak banyo sonrası.Sabah açınca çok güzel oluyor.Sağol aşkom,örüp açınca güzel duruyormuş bir iki gün öyle tutuyoruz ,modeller istekler
Güzel oluyor gerçekten aşkoBenim kızlarda yapıyor. Ama çok değil 5-6 hadi en fazla 8 e bölüyorlar. Tabi saç nemli olacak banyo sonrası.Sabah açınca çok güzel oluyor.
Kızlar çok fena ya çeşitli taçlar tokalar farklı saç modelleri bitmiyorGüzel oluyor gerçekten aşkoBenimde küçükten çıkıyor bu fikirler ,öykü o kadar değil de küçük daha çok modellere değişik şeylere istekli
Maşallah prensesimeGüzel oluyor gerçekten aşkoBenimde küçükten çıkıyor bu fikirler ,öykü o kadar değil de küçük daha çok modellere değişik şeylere istekli
Sonra öyle gidiyor işteKızlar çok fena ya çeşitli taçlar tokalar farklı saç modelleri bitmiyor
Allah tan ben de meraklıyım böyle şeylereKızlar çok fena ya çeşitli taçlar tokalar farklı saç modelleri bitmiyor
Aşko ben de böyle idim iki saat önceden kalkardım okula ,işe hazırlanmak için o yüzden birşey diyemiyorumMaşallah prensesime
Benimde kızlardan biri daha çok yapıyor.Diğeri çoğunluk fön çekiyor. İşin zor aşko süslemeleri bitmiyor.
Evla hem Osmanlıca'da hem Arapçada kullanılan bir kelime Arapçada hayırlı amel anlamına geliyor Osmanlıca'da da hayırlı yapılan güzel yapılan iş anlamına geliyorDenk gelmişken sorayım evla nın anlamı var mı
benim ismimde öyle değişik olduğu için dikkatimi çekiyor du Çok güzelmiş anlamı daEvla hem Osmanlıca'da hem Arapçada kullanılan bir kelime Arapçada hayırlı amel anlamına geliyor Osmanlıca'da da hayırlı yapılan güzel yapılan iş anlamına geliyor
Senin ismin ne canım benim Kız başta çok yadırgıyordu işte hep evla Mevla evliya diye dalga geçiyorlardı şimdi ama isminin çok çok nadir olduğunu görünce ve anlamının güzel olduğunu Benim ismim özel falan diyorbenim ismimde öyle değişik olduğu için dikkatimi çekiyor du Çok güzelmiş anlamı da
Bize sıkma yapar