- 28 Haziran 2011
- 59.447
- 149.949
Bende numarası olanlar beni engelleyecek sonunda hemsosu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende numarası olanlar beni engelleyecek sonunda hemsosu
Kara listeye alacaklar hemşomBende numarası olanlar beni engelleyecek sonunda hemsosu
Yap,yemeBuralara veda edeceğim bu ne ya yok şu kurabiyeden yapıyım şu tarifi deneyim diye diye 70 kilo olmuşum bundan sonra yemek yok diyet topiğine gideceğim sadece
Mükemmel fikir yada size yöresel diyet yemeği yapıyımYap,yeme
Yap ,bana yolla ,ben yerim,diyet olması şart değilMükemmel fikir yada size yöresel diyet yemeği yapıyım
Sabah sabah ne karaokesi be cano,beş buçukta uyudum ,dersane var diye kalktım yine
Damgayı yedimKara listeye alacaklar hemşom
Hafta sonu kursum var benim
Bende gece geç uyudum. Şundan vazgeçebilsem. Sabahta oğlan kursa gitti onu uğurladım.Sabah sabah ne karaokesi be cano,beş buçukta uyudum ,dersane var diye kalktım yine
Zekta olmadı 1 koyunca sonuna oldu tekrarAaa olmus
Geçmiş olsunDamgayı yedim
+1 diyorumBuralara veda edeceğim bu ne ya yok şu kurabiyeden yapıyım şu tarifi deneyim diye diye 70 kilo olmuşum bundan sonra yemek yok diyet topiğine gideceğim sadece
Allah kolaylık versin kukrişimSabah sabah ne karaokesi be cano,beş buçukta uyudum ,dersane var diye kalktım yine
Sana maşallah nevoşumHafta sonu kursum var benim
Bizim de on ikide dersi normalde bugün ben bırakıyordum ama eşime dedim ben bu yağmurda arabayı çıkartmayayım sen götürürsün hadi canım dedim gazladımBende gece geç uyudum. Şundan vazgeçebilsem. Sabahta oğlan kursa gitti onu uğurladım.
Sağol canımAllah kolaylık versin kukrişim
Sana maşallah nevoşum
Canımın içi
9 da dersi başlıyor. Hafta sonu servis yok. Beni istemiyor ergenaryusAma okula gidince beni arıyor. Ondan bekliyorum.Bizim de on ikide dersi normalde bugün ben bırakıyordum ama eşime dedim ben bu yağmurda arabayı çıkartmayayım sen götürürsün hadi canım dedim gazladım
Ama bugün uyudum hoca rahatsız olmuş kurs iptalAllah kolaylık versin kukrişim
Sana maşallah nevoşum