- 8 Haziran 2013
- 56.250
- 149.337
Sen şu nicki değiştirsene sabah zor etiketledim zekta yazıyorum çıkmıyor iki z liymişEvet fazlasıyla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen şu nicki değiştirsene sabah zor etiketledim zekta yazıyorum çıkmıyor iki z liymişEvet fazlasıyla
Teşekkür ederim canım senin nick mi değişti bu aradaTebrik ederim canım ben geldikten sonra ikinci birinciliğin
Benimkindede yokturrr genede neolur neolmaz şıp diye kapacamSizin aklınızda bile yoktur
Cano opera indirdinmi hiç ben onda giriyorum hiç reklam olmuyo cok rahatladim yaŞu sayfayı boydan boya kaplayan reklamlardan bıktım ya. Sürekli açılıyor başka sayfaya atıyor gına geldi
Evet ya değiştirmek istiyorum bu ismi aslında ama ne yapacağımı bilmiyorum ben bunu sallamıştımSen şu nicki değiştirsene sabah zor etiketledim zekta yazıyorum çıkmıyor iki z liymiş
Birde onu deneyeyimCano opera indirdinmi hiç ben onda giriyorum hiç reklam olmuyo cok rahatladim ya
Düz zekta yapEvet ya değiştirmek istiyorum bu ismi aslında ama ne yapacağımı bilmiyorum ben bunu sallamıştım
O olmuyor daha once o adı alıp şifreyi unuttumBirde onu deneyeyim
Düz zekta yap
Kazen e söylesen belki yardımcı olurO olmuyor daha once o adı alıp şifreyi unuttum
Bir uğraşayım bakayım belki olurKazen e söylesen belki yardımcı olur
Evet geldiğimde farklıydıTeşekkür ederim canım senin nick mi değişti bu arada
Masaj ve sauna günleri bugün
Yoksa bizi aldatıyorlar mıMasaj ve sauna günleri bugün
Yükle yükleee dua etcenmi bagaaaBirde onu deneyeyim
Düz zekta yap
Ekildiğimize göre evetYoksa bizi aldatıyorlar mı
Aaa olmusBir uğraşayım bakayım belki olur
Hemen taciz ediyorumEkildiğimize göre evet
Kaybolamazsinİki dakika kaybolamıyoruz yaa biz nerdeyse polise kayıp ilanı verecekmişsiniz
Hemen taciz ediyorum