- 28 Haziran 2011
- 59.447
- 149.958
Kuzuummm rabbim yardım etsin ne işin varsaAmin aşkom sağolasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzuummm rabbim yardım etsin ne işin varsaAmin aşkom sağolasın
Sosyalim amin çok teşekkür ederimKuzuummm rabbim yardım etsin ne işin varsa
Şimdiye kadar yapılmadı diye yapmak istemiştim. Yoksa seven kadar sevmeyeni, bilmeyeni de çok. Bizim çocuklar sevmez mesela. Kendine has bir tadı, kokusu var ya, herkes yemiyor.Popüler tarif
Allah yardımcın olsun canımCanım ben yöreseli pek bilemiyorum ya ,bir de pazartesiden itibaren yoğun bir döneme gireceğim uzun bir süre için o yüzden
Ben farklı kişilerden yedim bunu ben sarmayı bile aşırı baharatlo severimŞimdiye kadar yapılmadı diye yapmak istemiştim. Yoksa seven kadar sevmeyeni, bilmeyeni de çok. Bizim çocuklar sevmez mesela. Kendine has bir tadı, kokusu var ya, herkes yemiyor.
C A N O nerede
Hemen mesaj atıp taciz ettim
Bizi aldatıyorlar
Aynen şimdi onu etiket yapacaktım.En son ne yazmışlar bakıyordum. İkisi bir yere mi gittiler yoksa
İki akşamdır böyle oluyor benim de aklıma gelmedi değil
Malesef birşeyler var aşko ,açıklama bekliyoruz
Şu yukarıda ki tablo sinir bozucu. Beni yöresele etiketleyin bacımBasın açıklaması isterizZanom, zennam diyorlardıYoksa
Yoksa karaokeye mi gidiyorlar
Sadece arkadaşız, aramızda bir şey yok
Beraber kaçmadınız yani
Dün pikniğe gittik acayip yorulmuşum erkenden yattımBende durumlar malum acaba Zano napiyor ?
Günaydın hoş geldin EkimEki Görüntüle 3310035
Bir daha olmasınİki dakika kaybolamıyoruz yaa biz nerdeyse polise kayıp ilanı verecekmişsiniz
GünaydınGünaydın hoş geldin EkimEki Görüntüle 3310035
Tüm yarışmacılar sırayla seni öpecekBen ne kazanicam?