- 5 Mayıs 2020
- 12.749
- 39.489
Nevoş kilitli tarif varBugün arkandan bir dedikodu döndü bir dedikodu döndü anlatamam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nevoş kilitli tarif varBugün arkandan bir dedikodu döndü bir dedikodu döndü anlatamam
Peri daha cevizler olgunlassin,şeker pancarı kıvama gelsin,kakao iyice koyulsun diye bekler
Artık son gün 23 e 10 kala konu açar. Birde üstüne konu açmayı unutuyor. Bu ne rahatlık
Bilemedim be Zano'm, bu kız da böyle
Kınamayalım en iyisi
Gelsiiiiiiiiin inşallah masallahHe valla,başımıza gelir
Sonra acele eder rastgele yapar ben neden birinci olamıyorum neden sonuncuyum
Boğacak bizi Zano'm
Bulursa boğar hiç bişicik yapamaz
O zaman dewamqeee
Arkamdan Neler neler denmiiiiiiişşş püü Allah siziiii ben melemenle bogusayim bugün siiiz peki siiiiiiiüüüzz yakistiramadığğğmmmdikşınnnnnnnnnnnssssAynen belki yapamayacak bizi heveslendirecek
Teşekkür ederizzzzDoğum günü kutlu olsun nice mutlu senelere inşallah
Benim için yorucu. Ama o mutlu olunca her şeye değiyor.Nasıl geçti
Annelik işteBenim için yorucu. Ama o mutlu olunca her şeye değiyor.
O zaman bizi utandırGelsiiiiiiiiin inşallah masallah
Arkamdan Neler neler denmiiiiiiişşş püü Allah siziiii ben melemenle bogusayim bugün siiiz peki siiiiiiiüüüzz yakistiramadığğğmmmdikşınnnnnnnnnnnssss
PericimKukrisssyaaa
Vuruldum ama ölmedim,konuşuyorum işte Jenna gibi Jennaaa gibiGelsiiiiiiiiin inşallah masallah
Arkamdan Neler neler denmiiiiiiişşş püü Allah siziiii ben melemenle bogusayim bugün siiiz peki siiiiiiiüüüzz yakistiramadığğğmmmdikşınnnnnnnnnnnssss
Öyle oldu gibiBenim genelde ertesi güne kalıyor
Böyle memurluğun gözünü seveyim dedin,ben hissettimGünaydın bebekler Yeni konunuz hayırlı olsun. Ben pazar pazar mesaideyim. 7.30’da kurumu açtım. Böyle memurluğun … noktaları size bırakıyorum yaptığınız kurabiyelerden bana da gönderin
Öyle olsun bebişim, seni mi kırıcamBöyle memurluğun gözünü seveyim dedin,ben hissettim
Kırmazsın tabii, kıyamazsınÖyle olsun bebişim, seni mi kırıcam
Kırmazsın tabii, kıyamazsın
Geçmiş olsun kuşum yakışıklı kuzunun doğum günü kutlu olsunBel ağrısı dolu bir günaydın.