- 24 Mart 2020
- 9.902
- 35.578
- 32
Sunum düşünüyorum burçdaşımm nasıl etsem ne yapsam hangi tabağa koysam nerde çeksem altına ne sersem yanına ne koysam bilmem neKısslar napıyorsunuz ses yok burada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sunum düşünüyorum burçdaşımm nasıl etsem ne yapsam hangi tabağa koysam nerde çeksem altına ne sersem yanına ne koysam bilmem neKısslar napıyorsunuz ses yok burada
Demek ikizlerle de böyle gezilebiliyor, umut doldumGüneye
Benim genelde ertesi güne kalıyor23.00 ya da az sonrası onaylanıyor genelde
Ohh oh söyleyin böyle iyi hissettiriyorBizde çok geziyorduk. Büyüyünce gezmeyi buraktık
Ederiz tabii. Allah zihin açıklığı versin başarılar EmirtoşşHanımlar yarın Emir (oğlum) sınava girecekDua eder misiniz
Biz kızların 40 ı çıkmamıştı. O dönem Elazığ'daydık. Mangala gitmiştikOhh oh söyleyin böyle iyi hissettiriyor
Artık Avm ye bile zor gideriz diye düşünürken ilaç gibi geldiBiz kızların 40 ı çıkmamıştı. O dönem Elazığ'daydık. Mangala gitmiştik
1.5 yaşında Adana, Mersin 2 yaşında İstanbul, Edirne gezmiştik.
Ay inşallahhhYok canım ya gezersin
Biz eşimle çok gezerdik. Ben arkadaşlarımla, komşularımla da çok gezerdim
Ben de düsünüyorum aceleye gelsin istemiyorumSunum düşünüyorum burçdaşımm nasıl etsem ne yapsam hangi tabağa koysam nerde çeksem altına ne sersem yanına ne koysam bilmem ne
Ben zoğum günü kutluyorzum, şimdi oturzum yerime.Kısslar napıyorsunuz ses yok burada
Nasıl geçtiBen zoğum günü kutluyorzum, şimdi oturzum yerime.
Doğum günü kutlu olsun nice mutlu senelere inşallahBen zoğum günü kutluyorzum, şimdi oturzum yerime.
KukrisssyaaaBlue_Peri de yapmaya başlamıştır ama 25 ine anca yetiştirir
BekliyürümmmAlırım almadım
Bugün arkandan bir dedikodu döndü bir dedikodu döndü anlatamamKukrisssyaaa
Hadi beee ah neler demislerdiiiiiirrr durteydin beni wepten gelirdim hemen ne dediler bakiimBugün arkandan bir dedikodu döndü bir dedikodu döndü anlatamam