- 24 Mart 2020
- 9.987
- 35.830
- 498
- 32
Sunum düşünüyorum burçdaşımm nasıl etsem ne yapsam hangi tabağa koysam nerde çeksem altına ne sersem yanına ne koysam bilmem neKısslar napıyorsunuz ses yok burada![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sunum düşünüyorum burçdaşımm nasıl etsem ne yapsam hangi tabağa koysam nerde çeksem altına ne sersem yanına ne koysam bilmem neKısslar napıyorsunuz ses yok burada![]()
Demek ikizlerle de böyle gezilebiliyor, umut doldumGüneye![]()
Benim genelde ertesi güne kalıyor23.00 ya da az sonrası onaylanıyor genelde![]()
Ohh oh söyleyin böyle iyi hissettiriyorBizde çok geziyorduk. Büyüyünce gezmeyi buraktık![]()
Ederiz tabii. Allah zihin açıklığı versin başarılar EmirtoşşHanımlar yarın Emir (oğlum) sınava girecekDua eder misiniz
![]()
Biz kızların 40 ı çıkmamıştı. O dönem Elazığ'daydık. Mangala gitmiştikOhh oh söyleyin böyle iyi hissettiriyor![]()
Artık Avm ye bile zor gideriz diye düşünürken ilaç gibi geldiBiz kızların 40 ı çıkmamıştı. O dönem Elazığ'daydık. Mangala gitmiştik
1.5 yaşında Adana, Mersin 2 yaşında İstanbul, Edirne gezmiştik.
Yok canım ya gezersinArtık Avm ye bile zor gideriz diye düşünürken ilaç gibi geldi![]()
Ay inşallahhhYok canım ya gezersin
Biz eşimle çok gezerdik.Ben arkadaşlarımla, komşularımla da çok gezerdim
![]()
Ben de düsünüyorum aceleye gelsin istemiyorumSunum düşünüyorum burçdaşımm nasıl etsem ne yapsam hangi tabağa koysam nerde çeksem altına ne sersem yanına ne koysam bilmem ne![]()
Ben zoğum günü kutluyorzum, şimdi oturzum yerime.Kısslar napıyorsunuz ses yok burada![]()
Nasıl geçtiBen zoğum günü kutluyorzum, şimdi oturzum yerime.
Doğum günü kutlu olsun nice mutlu senelere inşallahBen zoğum günü kutluyorzum, şimdi oturzum yerime.
Kukrisssyaaa
BekliyürümmmAlırım almadım![]()
Bugün arkandan bir dedikodu döndü bir dedikodu döndü anlatamamKukrisssyaaa![]()
Hadi beee ah neler demislerdiiiiiirrrBugün arkandan bir dedikodu döndü bir dedikodu döndü anlatamam![]()
![]()
![]()