Arttırıyorum 90 alayım bariHedefini yüksek tutsana kız
Yok artık koptu gitti oŞeftaliyi yakalarsın sende
Kakaolu bir kurabiye nasıl geride kalabilirYok artık koptu gitti o
Kuzum ben de oyumu şeftaliye verdim şimdi birşey diyemiyorumKakaolu bir kurabiye nasıl geride kalabilir
Ben seninkine verecektim birini ama son dk karar veremedim yumurtaya verdim değişik diyeKuzum ben de oyumu şeftaliye verdim şimdi birşey diyemiyorum
Olsun canım bütün tarifler çok güzeldi insan zorlanıyor seçmekteBen seninkine verecektim birini ama son dk karar veremedim yumurtaya verdim değişik diye
Evet hepsi çok güzeller ben bir de meyve içli kurabiye severim incirli ve elmalı gibi herkesin zevki farklı işteOlsun canım bütün tarifler çok güzeldi insan zorlanıyor seçmekte
O oy verdi sanıyordum kendisi de yok gelmiyor ki
Teşekkürler canım oy verdiğin içinHangisine oy vereceğimi şaşırdım.
Muhteşem olmuş hepsi!
Ellerinize sağlık hepinizin!
Yumurta kurabiye
Anne kurabiyesi
Un kurabiyesi
Elmalı kurabiye
Benim oylarım bunlar!!!
İkram eden olursa diyette değilim,haberiniz olsun!!!
benim kurabiyeyle pek aram yok çok yapmam açıkcasıEvet hepsi çok güzeller ben bir de meyve içli kurabiye severim incirli ve elmalı gibi herkesin zevki farklı işte
BuradayımO oy verdi sanıyordum kendisi de yok gelmiyor ki
Bu sefer yapılmadı ama papatya kurabiye güzel oluyor çocuklarla yapıyoruz kızlar çikolatalı ve kakaolu kurabiye seviyor senin tarifi yapmadım hiçbenim kurabiyeyle pek aram yok çok yapmam açıkcası
Olur tamambir çay içek matmazel
Bana Oy verecekmişsin son gün ses edeyim dedimBuradayım
Benim tarifi bende hiç yapmamıştım ama bayıldım harika bir kurabiye papatyayı gördüm evet onuda hiç yapmadımBu sefer yapılmadı ama papatya kurabiye güzel oluyor çocuklarla yapıyoruz kızlar çikolatalı ve kakaolu kurabiye seviyor senin tarifi yapmadım hiç
Yaşadık baba onu da yaşadıkÜzerimde sınavdan 98 alan öğrenci hüznü var