5 Dk lık tarifim var ama yapamam neden o 5 dk bende yokGünaydınnn
Bugün ilk tarif gelecek olan varmı
NIçunn bebemi5 Dk lık tarifim var ama yapamam neden o 5 dk bende yok
Yok ya eş ailesi dolu ev elti kayın görümce hatta dün bir ara eltimin ailesi de buradaydı evi bırakıp yarın kaçıyorum buradan Insallah peşimden diğer eve gelmezlerNIçunn bebemi
Küçüğüm tabi margi ablaAllahım ne kadar da yaşı küçük bir kız.
Yettim Zano'mBana da bir uğra
ANamm ne o öyleee ev saray mış gibi toplanıp gelmişlerrrYok ya eş ailesi dolu ev elti kayın görümce hatta dün bir ara eltimin ailesi de buradaydı evi bırakıp yarın kaçıyorum buradan Insallah peşimden diğer eve gelmezler
Kabus gibiYok ya eş ailesi dolu ev elti kayın görümce hatta dün bir ara eltimin ailesi de buradaydı evi bırakıp yarın kaçıyorum buradan Insallah peşimden diğer eve gelmezler
Buradan eltimlerle birlikte gidecekler neyse ki unutmuşlar birinci sınıfa gidecek çocuğum olduğu için burada olmayacağımı bir hafta çekilmez di bunlarKabus gibiEltinin ailesi ne alaka
dün ben yarın gideceğim ordaki ev de temizlik felan yaparım dedimANamm ne o öyleee ev saray mış gibi toplanıp gelmişlerrr
Anladım canım allah kolaylığı versin sanadün ben yarın gideceğim ordaki ev de temizlik felan yaparım dedim
Oda okul tatil olunca temizleyip çıktım ben diyor bu tatilde 3 cü oldu bu kalabalık ve gideceğim diye burayı temizledim kış hazırlığı işlerimi bitirdim yine hafta sonu geleceğim ama öyle ayrıntını temizlik yapıp kalamam gel git olacak
Kurabiye uzun zamandır epey yapılmamıştıYine yanlış tahmin ben sütlü tatlı olur belki demiştim