İnşallah ablacım ,sağolasınCanımcım çok geçmiş olsun,validede bir dönem atom almıştı faydasını gördü hatta,umarım sende faydasını görürsün
Ana kraliçeyim ben anaaa
Yaaa inş gül goncam, hep mutlu sağlıklı neşeli olun inşNice yaşları olsun onunda çicemmm
Hep berabercene çicemm sağlıkla huzurla dolu yıllarımız olsunYaaa inş gül goncam, hep mutlu sağlıklı neşeli olun inş
Yaa kyamamHamd olsun baloncukumm kızı kreşe başlatma aşamasındayim oldukça duygusal ve stresliyim kendimle vicdani muhasebe içindeyim. Sen nasılsın bebiş nasılözlettin kendini
Bebeğim eşin dönmüştü değil mi? Orada eğitim işi nasıl? Temmuzda gelmiştik Hatay’a, hiç hayat devam ediyor gibi durmuyordu.Yaa kyamam
Bizdexe depremden dolayo kreş cok az
36 ay aşağısını alamıolar
Bizdede o sorun
Ben varım kuşorellamKimsecikler yok mu ya hu huuu
Bende varım kuşumBen varım kuşorellam
Ayy çok sıkıcı, kimse oy kullanmıyor nevos
Ben varım kuşorellam
Bende varım kuşum
Gelirler gelirlerAyy çok sıkıcı, kimse oy kullanmıyor nevos
Bende yapacağım. Kapya aldımDoktor hanım ben kendimi sürekli muhammara yaparken buluyorum bittikçe yenisini doluyor bu döngüden nasıl çıkacağımMargaret Hale
Yarın bende yapacağım domates salçası yerine domates rendeleyip pişiriyorum benDoktor hanım ben kendimi sürekli muhammara yaparken buluyorum bittikçe yenisini doluyor bu döngüden nasıl çıkacağımMargaret Hale
Sizide yerim bakkk
Resmen bağımlılık yaptıBende yapacağım. Kapya aldımhiç bulaşmasam mı giren çıkamıyor
Bu sene domates de yapmadım benYarın bende yapacağım domates salçası yerine domates rendeleyip pişiriyorum ben