Karadenizliyim onu ben bile yapıp eşime yedirdimBen onu geçen yıl yaptım. Sen baktın mı konuma
Durumunuz iyi o zaman. Kocasızlık mı parasızlık mı dersen parasızlık be aşkoIsinden dolayı okul ,hastane belediye gibi yerlerin inşaatına gidiyor son aşamada iki bazen 3 hafta sürüyor işi git gelli aslında
ÇatladıKimmmmmmmmmmmmm
Bizimkine tahminin var mı? Beni çoookkk seven biriLove zaten psişik güç sahibi,ikiniz bir araya gelince tehlike büyüyoranmayalım bence de
Nasıl bilmezsin ya. Bana aşıktı resmenKimmmmmmmmmmmmm
Maşallah maşallahKaradenizliyim onu ben bile yapıp eşime yedirdim
İkizim bu arada benim patronlar Pütürge li
Aman aman pu puAdını anmayın. Geçen biglove ile birinin adını andık çat diye geldi ertesi gün
Aynen ikizim. Bunlar aşiret gibi dağılmışlar bu sektöre. TekelleşmişlerMaşallah maşallah
Tekstilde mi çalışıyorsun
Onlar genelde o işte ilerliyorlar.
Arkandan sallayıp seven dengesizlerden biridirBizimkine tahminin var mı? Beni çoookkk seven biri
ikiside olsun en iyisiDurumunuz iyi o zaman. Kocasızlık mı parasızlık mı dersen parasızlık be aşko
Yok bu direk açık savaş ilan etmişti bana. Seni bu siteden artıracağı kızıığğğğmmm demişti bana kdşdşfşArkandan sallayıp seven dengesizlerden biridir
İçim ürperdi resmenAman aman pu pu
Attirmis ,dediğini yapmisYok bu direk açık savaş ilan etmişti bana. Seni bu siteden artıracağı kızıığğğğmmm demişti bana kdşdşfş
Aynen öyle İstanbul 'da Malatya lı varsa hepsi PötürgelidirAynen ikizim. Bunlar aşiret gibi dağılmışlar bu sektöre. Tekelleşmişler
Sen de Kazen’in yeğeniyim ben deseydinYok bu direk açık savaş ilan etmişti bana. Seni bu siteden artıracağı kızıığğğğmmm demişti bana kdşdşfş
Sanki hatırlıyorum gibi bu cümledenYok bu direk açık savaş ilan etmişti bana. Seni bu siteden artıracağı kızıığğğğmmm demişti bana kdşdşfş
Yarışma başlayınca da tüm kk yı etiketleyip sohbet de var yazmalıÇatlak patlak muhabbet sevenler bence buraya doluşsun. Kurabiye hariç her şey konuşuluyor.
Macera aramayalimÇatlak patlak muhabbet sevenler bence buraya doluşsun. Kurabiye hariç her şey konuşuluyor.