Niye biz nefes almıyor muyuz bizim canımız yok muAyyy kendimi tuzağa düşmüş hissettim sizden hiç beklemezdim
Gece on ikiyi geçince dönüşüyoruzAyyy kendimi tuzağa düşmüş hissettim sizden hiç beklemezdim
Seni konuşturup ağzından laf almaya çalışıyoruz, delil olarak kullanırız ilerdeAyyy kendimi tuzağa düşmüş hissettim sizden hiç beklemezdim
52 hafta, 365 gün, 24 saat, 7 gün yani bu zaman dilimlerinin hepsinde sadece yemek mi konuşalımYemek konusun yemek çok ayıp
Segz hayatımı bilmeyen mi kaldı ayyy bı burası kalmıştı tam olduSeni konuşturup ağzından laf almaya çalışıyoruz, delil olarak kullanırız ilerde
Bak bu iyi fikirSeni konuşturup ağzından laf almaya çalışıyoruz, delil olarak kullanırız ilerde
Biz biliyorduk zatenSegz hayatımı bilmeyen mi kaldı ayyy bı burası kalmıştı tam oldu
Ünün her yerde cemosumSegz hayatımı bilmeyen mi kaldı ayyy bı burası kalmıştı tam oldu
Abla inşallah enişte çabuk gelir napiyosun sen kendine gel ayyy bende çok konuşmazdim yanınızda52 hafta, 365 gün, 24 saat, 7 gün yani bu zaman dilimlerinin hepsinde sadece yemek mi konuşalım
Bana birde saf diyorÜnün her yerde cemosum
En erken 1 ay sonra canımAbla inşallah enişte çabuk gelir napiyosun sen kendine gel ayyy bende çok konuşmazdim yanınızda
Ayyy tövbe bölümü kapattıracakYaaa var ya söylemezsem catlarim
Guugle da seksi kurabiye arattım sonuçları görmeyin
EnterYaaa var ya söylemezsem catlarim
Guugle da seksi kurabiye arattım sonuçları görmeyin
Amin amin bian önce geçsin zaman da geceleri olmuyosun o zamanEn erken 1 ay sonra canım
Tamamen kavuşmaya 9 ay kaldıRabbim nasip etsin yeniden yuva kurmaya