• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Kolay Değişik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Kurabiye Tarifleri'' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    392
  • Anket Kapalı .
Annemdeyim Nevoşum internetim az, başımıza gelenler..
1 haftadır iyileşemiyorum inanılmaz hastayım. Ev badana olacak diye bi kaç günlüğüne buraya geldim sonra hasta oldum kaldım sonra evimi su bastı hasTa hasta gidecek bir ev olmadıgı için kaldım. Son zamanlarda aksilik üstüne aksilik öyle canım sıkkın ki 😓
Allah şifa versin canım. kolaylık diliyorum

Tünaydın çok geçmil olsun salgın var bu araalr gene dikkatli olsun.

Canısı çok geçmş olsun üst üstte gelmiş herşeyde.

Geçmiş olsun Allah yardımcın olsun herşey yoluna girecek inşallah üzme kendini

Çok gecmis olsun Allah hayra çıkarsın 🤍

Allah şifa versin canım. kolaylık diliyorum
Sağolun canımlar :KK200:

İnşallah kuzucum sağol ama üzülüyor işte insan saçma sapan masraflar cıktı. Biz 5. Kattayız alt katlarım hep etkilenmiş baskından. Bebeklerin son eksikleriyle uğraşırken bambaşka bi şeyin içinde bulduk kendimizi napalım sağlık olsun 😓
Ah be kuzu insan ne umarken ne buluyor,rabbim başka dertler göstermesin inş 🥺🤲💜😍

1 haftadır iyileşemiyorum inanılmaz hastayım. Ev badana olacak diye bi kaç günlüğüne buraya geldim sonra hasta oldum kaldım sonra evimi su bastı hasTa hasta gidecek bir ev olmadıgı için kaldım. Son zamanlarda aksilik üstüne aksilik öyle canım sıkkın ki 😓
Geçmiş olsun canım. Canın sıkılsa da yapacak bir şey yok, olan olmuş artık. Allahtan annen var. Ha bu arada evi su basıp annende olduğun için aklıma Kızılcık Şerbeti geldi. Orada da aynı durum olmuştu🤦🏻‍♀️

Allah yardımcınız olsun canım çok geçmiş olsun. Siz iyi olun hepsi hallolur 🤲🏻🩷

Okunu da al git kukriye :confused::KK30::KK53:
Bak gidersem dönmem
0E779707-26C6-4D29-83E6-DAB140445794.jpeg

Back