- 20 Mart 2008
- 141.571
- 213.074
- 1.423
- 60
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım. Ortalıkta var bir salgınGünaydın kızlarbugün küçük hasta geceden beri yeni uyuttum çok yoruldum
eşim bir kaç gün sonra gelecek tek güzel olan şey bu şimdilik
Evet salgından dolayı okula giden olunca artık sık sık hastane yolu görünüyor iğne at yere düşmez aşırı kalabalık hastane de herkesler de hasta bu araGeçmiş olsun canım. Ortalıkta var bir salgın![]()
Geçmiş olsun canım benimGünaydın kızlarbugün küçük hasta geceden beri yeni uyuttum çok yoruldum
Sağ ol canımGeçmiş olsun canım benim![]()
Annemdeyim Nevoşum internetim az, başımıza gelenler..
Allahim beterinden korusun, çok geçmiş olsun canım benimAnnemdeyim Nevoşum internetim az, başımıza gelenler..
1 haftadır iyileşemiyorum inanılmaz hastayım. Ev badana olacak diye bi kaç günlüğüne buraya geldim sonra hasta oldum kaldım sonra evimi su bastı hasTa hasta gidecek bir ev olmadıgı için kaldım. Son zamanlarda aksilik üstüne aksilik öyle canım sıkkın ki![]()
İnşallah kuzucum sağol ama üzülüyor işte insan saçma sapan masraflar cıktı. Biz 5. Kattayız alt katlarım hep etkilenmiş baskından. Bebeklerin son eksikleriyle uğraşırken bambaşka bi şeyin içinde bulduk kendimizi napalım sağlık olsunAllahim beterinden korusun, çok geçmiş olsun canım benimsiz çok iyi olun inş
![]()
Çok geçmiş olsun bebişimİnşallah kuzucum sağol ama üzülüyor işte insan saçma sapan masraflar cıktı. Biz 5. Kattayız alt katlarım hep etkilenmiş baskından. Bebeklerin son eksikleriyle uğraşırken bambaşka bi şeyin içinde bulduk kendimizi napalım sağlık olsun![]()
Sen de sağol bebişimÇok sağol bebişim![]()
![]()
Rabbim kolaylık versin canımAnnemdeyim Nevoşum internetim az, başımıza gelenler..
1 haftadır iyileşemiyorum inanılmaz hastayım. Ev badana olacak diye bi kaç günlüğüne buraya geldim sonra hasta oldum kaldım sonra evimi su bastı hasTa hasta gidecek bir ev olmadıgı için kaldım. Son zamanlarda aksilik üstüne aksilik öyle canım sıkkın ki![]()
Sağol Nevoşum biz de öyle diyoruz artık napalımRabbim kolaylık versin canım
Çok geçmiş olsun![]()
Vardır bir hayır![]()
Tünaydın çok geçmil olsun salgın var bu araalr gene dikkatli olsun.Günaydın kızlarbugün küçük hasta geceden beri yeni uyuttum çok yoruldum
Canısı çok geçmş olsun üst üstte gelmiş herşeyde.Annemdeyim Nevoşum internetim az, başımıza gelenler..
Geçmiş olsun Allah yardımcın olsun herşey yoluna girecek inşallah üzme kendiniAnnemdeyim Nevoşum internetim az, başımıza gelenler..
Çok gecmis olsun Allah hayra çıkarsınİnşallah kuzucum sağol ama üzülüyor işte insan saçma sapan masraflar cıktı. Biz 5. Kattayız alt katlarım hep etkilenmiş baskından. Bebeklerin son eksikleriyle uğraşırken bambaşka bi şeyin içinde bulduk kendimizi napalım sağlık olsun![]()