• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Kolay Değişik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Kurabiye Tarifleri'' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    392
  • Anket Kapalı .
Teşekkür ederim canım benim 🥰
Abla benim annemde de kanser hücreleri görüldü.
Yaklsak dört sene oldu her 6 ayda bir kontrol ediliyo parça aliniyo.
Kansere çevirdiği an rahmi alınacak bekliyoruz.
En önemlisi erken teşhis iyi ki seninde erken fark edilmiş.
Ben inanıyorum sen üstesinden gelirsin 🌸

Abla benim annemde de kanser hücreleri görüldü.
Yaklsak dört sene oldu her 6 ayda bir kontrol ediliyo parça aliniyo.
Kansere çevirdiği an rahmi alınacak bekliyoruz.
En önemlisi erken teşhis iyi ki seninde erken fark edilmiş.
Ben inanıyorum sen üstesinden gelirsin 🌸
Canım benimde Rahim alınacaktı. 8 doktora gittim hepsi alınması lazım dedi. Bu polip alıp spriral takalım dedi. 10 gün önce polip ameliyatı oldum. Patolojiye gitti sonuç böyle çıktı. Ağrım ve kanamam çok umarım işe yarar Rahim alınmaz. Annene geçmiş olsun. Rabbim şifa versin inşallah 🥰

Patoloji sonucum çıktı. Alınan parçada kanserli hücre bulundu🤷.Henüz yayılmamış. 🤲Ama tam zamanında alınmış. Kansere çevirebilirmiş.Umarım ilaç toparlayacak.
Çok geçmiş olsun canım , iyi ki erkenden alınmış 🙏🏻 Allah şifa versin canım bundan sonra her şey güzel olsun inşallah 🙏🏻❤️

Patoloji sonucum çıktı. Alınan parçada kanserli hücre bulundu🤷.Henüz yayılmamış. 🤲Ama tam zamanında alınmış. Kansere çevirebilirmiş.Umarım ilaç toparlayacak.
Geçmiş olsun ablacım iyi ki alınmış bian önce Rabbim korumuş🤲. İnşallah daha iyi olacak herşey Allah'ın izni ile :KK60:

İnşallah canım benim Allah razı olsun 🤲 🥰
Tabiki moralide hep yüksek tutuyoruz. :KK19:ballllll :KK60:
Mesela ben birazdan belkim bir konu açarım buna odaklanalim litfeeen azcik heyecan yapalım mutluluk hormonu salgılansın:KK53:

Tabiki moralide hep yüksek tutuyoruz. :KK19:ballllll :KK60:
Mesela ben birazdan belkim bir konu açarım buna odaklanalim litfeeen azcik heyecan yapalım mutluluk hormonu salgılansın:KK53:
Moralim hemen yükseldi :rolleyes: :halay: :KK74:

Çok geçmiş olsun allah şifa versin erken farkedilmesi her zaman avantaj

Back