• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Kolay Değişik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Kurabiye Tarifleri'' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    392
  • Anket Kapalı .
Arkadaşla okula gidiyoruz yürürken üçüncü kattan bir kadın sen çöpü fırlat aşağıya poşetle Kemal Sunal ın filmindeki gibi .
Biz de arkadaşla aynı anda çüş yaa dedik :KK70:
Kadın bize ne desin asıl size oha ayılar o nasıl laf öyle çüşmüş dedi :63:
:KK70::KK70:

Arkadaşla okula gidiyoruz yürürken üçüncü kattan bir kadın sen çöpü fırlat aşağıya poşetle Kemal Sunal ın filmindeki gibi .
Biz de arkadaşla aynı anda çüş yaa dedik :KK70:
Kadın bize ne desin asıl size oha ayılar o nasıl laf öyle çüşmüş dedi :63:
:KK70::KK70:
Yukarı çıkıp saçlarından duvara asasım geldi. 🙄

Patoloji sonucum çıktı. Alınan parçada kanserli hücre bulundu🤷.Henüz yayılmamış. 🤲Ama tam zamanında alınmış. Kansere çevirebilirmiş.Umarım ilaç toparlayacak.

Patoloji sonucum çıktı. Alınan parçada kanserli hücre bulundu🤷.Henüz yayılmamış. 🤲Ama tam zamanında alınmış. Kansere çevirebilirmiş.Umarım ilaç toparlayacak.
Geçmiş gitmiş olsun ,uğramasın bir daha ,şifa olsun yaptığın içtiğin 🤲

Çok geçmiş olsun bitanem,en azından yayılma olmadan tespit edildi ilaçların mutlaka faydası olur tedavinde :KK74::KK74::KK74: seni çok seviyoruz nevoşum

Allah korusun. Rabbim şifa versin canım🥺

Çok geçmiş olsun aşkom, insallah ve eminim toparlayacak ❤️

Çok geçmiş olsun bitanem,en azından yayılma olmadan tespit edildi ilaçların mutlaka faydası olur tedavinde :KK74::KK74::KK74: seni çok seviyoruz nevoşum
Allah razı olsun ablacım bende sizi seviyorum 🥰
Ablacım mirena spiral takıldı, hormonlu spriral🥰O tedavi edecek inşallah 🥰
Doktor dengeni bozacak ama iyi olacak dedi🥰

Okula gidip geldiğim arkadaş hamile ,onun midesi bulandıkça benim de bulanıyor ,o ağır ağır yürüdükçe baktım ben de aynısını yapıyorum yolda,tribal gebelik yaşıyorum galiba :KK76:

Gecmis olsun abla iyi ki yayılmadan tespit edilmiş Allah şifa versin 🙏

Back