- 21 Kasım 2017
- 27.625
- 120.951
Sanırım haftaya beybi
Farklı bir şey gelecek gibi hissediyorumSanırım haftaya beybi
Bendekide sadece yayılıyor kukriskom,çiçek açacak gibi durmuyor hiçSosyalim ya telgraf çiçeğim biraz kendinden geçer gibi oldu sanki canlandırıcı birşey var mı onun içinASSOSyal
Böyle bir şey buldum kukrisimSosyalim ya telgraf çiçeğim biraz kendinden geçer gibi oldu sanki canlandırıcı birşey var mı onun içinASSOSyal
Aslında var evde bir tane çiçekli bitkiler için o olur mu acaba onaBendekide sadece yayılıyor kukriskom,çiçek açacak gibi durmuyor hiçnormal vitamin dene istersen aspirinde çiçeklere kullanan vardı ama o ne içindi tam cikartamiyorum şuan
Aşkom hala kınada
Bütün gece oynadık aşko ahahahahahah plan yapiyore,ben plansız yaşayamam biliyorsunAşkom hala kınada
Aşko artık bugün düğün sabahı olması lazımBütün gece oynadık aşko ahahahahahah plan yapiyore,ben plansız yaşayamam biliyorsun
O zaman gel ,kuaföre gidelim, geç kalacağızAşko artık bugün düğün sabahı olması lazımoraya geç
HaydişşO zaman gel ,kuaföre gidelim, geç kalacağızHadi aşkooo
Hadi ,kuaförü de delirtelim askoHaydişşgeçerken nevoşu alırız
O iş biz deHadi ,kuaförü de delirtelim asko
Çok eğleneceğukO iş biz de
Koçlara bu ay düğün görünüyor bilemiyorumÇok eğleneceğuk
Benim her işim böyle aretim ,şaka yaparken gerçek oluyor ,dur bakalım.Koçlara bu ay düğün görünüyor bilemiyorumŞaka ile birlikte uğurlamayalım seni