Yapalım bir geceBunlar gibi aşko
Aradığım ortamYapalım bir gece
Ay aşko,bir an kendimizi düşündüm böyle dee,sabahlarız
Aradığım ortam
Çok eğleniriz ciddenAy aşko,bir an kendimizi düşündüm böyle dee,sabahlarız
Benim adım cenna bana birşey olmaz diye atıyormuşsun kendini ortalaraBen alışkın değilim,beni çarpar
Evde emanet 70lik var,deneyekBenim adım cenna bana birşey olmaz diye atıyormuşsun kendini ortalara
Hahahhahahhaha neyse ki her seferinde de görüyorum kimlikleri.Sende şehir içine girerken bekleyen polis kontrol noktası gibisin
Starbucks kurabiyesi olsa yersin ama!!!Kurabiye mi tariflerişekerli şeyler yemiyen benin önüne çıkması
Sinirden tarihleri yazmışım ya
Onun da sadece şekersiz kahvelerini içiyor artıkStarbucks kurabiyesi olsa yersin ama!!!
Ahahahah beni hepten çarpar aşkoEvde emanet 70lik var,deneyekvalla benden beklenecek davranış asko aynen
Bin cihana değişmez şu öksüz lattemiOnun da sadece şekersiz kahvelerini içiyor artık
Bursa Sultan görsün uleyyynAhahahah beni hepten çarpar aşkokendimi Mahidevran sultan ilan edip şehzade kovalamayayım Bursa sokaklarında
No dostum nooo kahvemin içine yarım sıkım sıktırdığım white mochadan bile vazgeçmiş bir kadın var karşındaStarbucks kurabiyesi olsa yersin ama!!!
Yaparsın aşkom hiç şüphemiz yokAhahahah beni hepten çarpar aşkokendimi Mahidevran sultan ilan edip şehzade kovalamayayım Bursa sokaklarında