Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
dün akşamdan beri içiyorum bende... limonlu yaptım, biraz burkuyor insanın ağzını şekersiz olunca bide :))) ama inanılmaz bir çiş olayı başladı bende...hayır olsun yani.. yeni doğum yaptım 58.8 kiloyum, bakalım değişim olacak mı?
benimde ikinci günüm tadı baya ekşi ama içiyorum napalm :) bendede hiç şişkinlik adına birşey kalmadı cuma günü tartılcam bakalım işe yaramış mı? ama tek buna bağlı kalmıyorum aksamları 7 den sonra ağzıma su ve elma çayımdan başka bişey almıyorum hergün 30 dakika bisiklet sürüyorum hayırlısı :)
benimde ikinci günüm tadı baya ekşi ama içiyorum napalm :) bendede hiç şişkinlik adına birşey kalmadı cuma günü tartılcam bakalım işe yaramış mı? ama tek buna bağlı kalmıyorum aksamları 7 den sonra ağzıma su ve elma çayımdan başka bişey almıyorum hergün 30 dakika bisiklet sürüyorum hayırlısı :)