Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ev Yapımı Elma Çayı / Zayıflamaya Yardımcı
- Konu Sahibi dids
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Kasım 2007
- 400
- 10
- 98
elmayla portakal birlikte mi haşlanıyor anlamadım...
Ben elmayida limonuda iyice yikayip dørde bølup cekirdek ve kabuklariyla birlikte kaynatiyordum 1,5litre suda.. elma baya tuhaf olmaya baslayincaya kadar kaynatiyordum
I
iklim__
Ziyaretçi
Ben elmayida limonuda iyice yikayip dørde bølup cekirdek ve kabuklariyla birlikte kaynatiyordum 1,5litre suda.. elma baya tuhaf olmaya baslayincaya kadar kaynatiyordum
ben elmanın çekirdeklerini temizliyordum.öylece mi kaynatmalıyız?
slm elma çayınıza takıldım kaldım.benim bildiğim kadarı ile elma ve limon çekirdekleri antioksidan olarak kullanılıyor.ve ayrıca bu çayı hazırlarken bunların çekirdekleri ve kabuklarıda içinde olmalı.bir dönem ben kullandım ve gerçekten faydalı.ama tembellikten bıraktım.kuzenim devam etti ve gayet başarılıydı.kuzenim ekstradan içine kuru üzüm çekirdegide katıyordu,ve tarçını da çubuk tarçın kullanıyorduk.yani tavsiye ederim kullanan biri olarak.
- 26 Eylül 2007
- 6.481
- 23
- 358
- 44
- 26 Eylül 2007
- 6.481
- 23
- 358
- 44
uzman diyetisyen selahattin dönmezin yağ yakımını hızlandıran çay tarifine benziyor.
paylaşım için teşekkürler dids .a.s.
Rica ederim canım :1hug:
I
iklim__
Ziyaretçi
Ben uc gun boyunca ugladim bende tamamen ters etki yaratti, uc gun boyunca tuvalete cikmadim bende boyle sorunlar hic olmaz yani kisiden kisiye degisiyormus.
alakasız olacak ama gözlerin çok güzelboshayallersmile
- 30 Ağustos 2009
- 167
- 4
- 118
arkadaşlar bu karışımı ben de yaptım
2 elma
1 limon
1 dal tarçın
tane karabiber, karanfil 3lt suda kaynattım 5 gündür içiyorum tadı çok güzel sabah akşam yemeklerden sonra içiyorum ben 53.5 kiloydum 53 oldum ama kabızlık yapıyor sanki
ben 10 gun ldu deneyelı kabızlık yaptığı konusunda hemfikirim sizinle a.sa.sa.s
- 10 Haziran 2010
- 2.155
- 598
- 198
ben de denedim iki haftada 57 den 54,50 düştüm (boyum 170cm)arkadaşlar bu karışımı ben de yaptım
2 elma
1 limon
1 dal tarçın
tane karabiber, karanfil 3lt suda kaynattım 5 gündür içiyorum tadı çok güzel sabah akşam yemeklerden sonra içiyorum ben 53.5 kiloydum 53 oldum ama kabızlık yapıyor sanki