Hahahah çok tatlısınEvet sen de söylemiştin ,sen ,bevvab,zipzip ,6.hisleriniz güçlü
Teşekkür ederim canım ,aramızda kalsın kimseye söyleme ,normalde kullanmam ama yarışmaya katıldığım ,görücüye çıktığı için cetvel kullandımBöyle kesmeyi biliyorum ,cetvel olmasa da düzgün kesiyorum da yine de kullanayım dedim
Benimki baklavanin amcasinin torununun yengesinin gelini bile olamazSanmam ,sen de güzel mamalar yapıyorsun
Teşekkür ederim canımKız naptın sen yolla birkaç dilimde banaellerine sağlık canım ,başarılar dilerim
NihahahahahahahaZalımmm ne yaptın sen
Tuzsuz duymasın sakınMuthis olmus ya tepsiye gomulmek istedim bir aneline emegine saglik annecim o tabagi ben alabilirim ama yetmez tepsiyi gonder bana. basarilar dilerim ❤
Çooooookkkk teşekkür ederimBaklavada geldi sonunda,harika olmuş deynepcim ellerine sağlık sunumda güzel olmuş
Başarılar diliyorum sanada
Niye ,tepsi ihtiyacın mı var?Ohh baklava gelmiş hoş gelmiş eline emeğine sağlık canım tepsiyi yollayabilirsin bize yer kaplamasın orda
Bitirdinizmi yoksa napıyım tepsiyi içindeki olmadiktan sonraNiye ,tepsi ihtiyacın mı var?
Teşekkür ederim canım
Birkaç dilim var,sakladımBitirdinizmi yoksa napıyım tepsiyi içindeki olmadiktan sonra
Herkese 1 dilim verirsek ooo bana yetmezTuzsuz duymasın sakın
Tepsiyi sana gönderirsem diğer üyeler ne yiyecek?
Teşekkür ederim canım
Tamm Tamm aramızdaBirkaç dilim var,sakladım
Aşırılabilse ne iyi olurdu vallaTeşekkür ederim canım
Ekrandan aşır tepsiden
Gönlümüzü aldın gittin, göz hakkı var benim içinde bir dilim ye, vicdansız en sevdiğim şekilde de yapmışsınNihahahahahahaha
Zalımlık yaptım ,baklava yaptım