Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
haftanın iki günü çalışabileceğim ev temizlik işi arıyorum güvenilir ciddi gerçekten iş yaptırmak isteyen kişiler mesaj bırakırsa sevinirim.(cumartesi pazar günleride)olabilir.
haftanın iki günü çalışabileceğim ev temizlik işi arıyorum güvenilir ciddi gerçekten iş yaptırmak isteyen kişiler mesaj bırakırsa sevinirim.(cumartesi pazar günleride)olabilir.
Merhaba, Haftada iki ya da uc gün ev isleri, ütü ve yemek icin referansli bir yardımcı arıyorum. Topkapı Merkez Efendide oturuyorum. Aylık ne kadar ücret istiyorsunuz, bu bölgeye gelebilir misiniz?
slm ece hanım haftanın iki günü çarşamba ve cumartesi gelebilirim merkezefendi bana yakın zaten tramvayla gelmesi çok rahat işimden memnun kalırsınız aylık ücretimde benim istediğim 600 tl'dir.sizede uygunsa görüşmek isterim.