Elektrikli Süpürgeler Ev Temizliğinde Süper Güç: Philips PowerPro City

Bence bana çıkmalı evde ikizler günde 3 kere açılıyor süpürge:)
Ama adım kadar eminim bana Çıkmaz:KK43:
Kime çıkarsa o da bana hediye edebilir mi acaba:)))
gunde 3 kez iyimis kiz ben girgir kullanmayi sevmiyom su aralar 1 kez supuruyom ondan once 4 buliyor cok zevkli oluyir ya butun tozlari icine cekiyor :KK70:

bilmiyorum ki uygulama çat diye şu kazandı diye saati gelince açıklayıveriyor Biz de sizinle aynı anda görüyoruz. Neye göre seçiyor vs hiç bir bilgim yok açıkçası.
Anladim sagol abi bilgilendirdigin içinHoppa

Binlerce kişinin içinden bize çıkmasi mucize herhalde şanslı 3 kişi kim olacak bende merak ediyorum,gercekten cok şanslı kişiler olacaklar:KK22:

Ben gideyim biraz daha dua edeyim bari herşey Allahtan:dua::dua:

Bence bana çıkmalı.
Ben olsam bana çıkardım.:63:
Bedava dondurma bile çıkmayan biri olarak söylüyorum bunu. O çıkmayan cipslerin dondurmaların birikip böyle süper bişeye dönüşeceğini biliyordum :KK45:

harika yazmışsın
süpürgem bozuldu, benim de ihtiyacım var ama
inşallah sana çıkarHoppa

Şimdiye kadar ki hiç bi çekilişe katılmadım. Phılıps i görünce balıklama atladım:KK37: kazananlardan biri ben olursam şayet çeyizimin ilk nadide eşyası olacakkk

Phılıps ı tek gecerımm bende suan tam supurge alma donemındeydımmm hadıı bana cıkar ınsallah:hamarat:

ay bildirim gelmiş birden bana çıktı sandım bi sevinç içine girdiydim olmadı bu şimdi :KK43:

cleaning-smiley.gif
j3pQjL.gif

Kura mı cekiliyo acaba ?
Ben daha bugün katıldım , sıralamaya goreyse kazanma şansım hiç yok.
Umarım ihtiyacı olan birilerine çıkar.
Yok canim benim,siralamanin onemi yok en son katılan kisiye bile çıkabilir.kura gibi birsey de denilebilir bi tane programla sistem otomatik belirliyormus kişileri.tabi yalnış bilgi vermek istemem.bunun gibi bisey iste bende tam emin degilim:)) kura gibi de denilebilir.hayırlısı artık.hepimiz cok istiyoruz ama hayırlısı kiminse onun olsun ❤

X