- 12 Nisan 2017
- 54
- 0
- 27
Ahahaha abla beni güldürdün inan bende öyle bı inanç varki çıkmazsa hayal kırıklığı yasicam o kadar inanıyorum çıkacağına :)Kimse heveslenmesin gene bana çıkmayacak
Ahahaha abla beni güldürdün inan bende öyle bı inanç varki çıkmazsa hayal kırıklığı yasicam o kadar inanıyorum çıkacağına :)
Ben ilk defa katılıyorum yarışmaya bende yeni sayılırım ins bana çıkar supirgem yok iki aydır abla yaa
Abla ben o kadar inandirmism ki bana çıkacağına eşimin buraya katildigimdan haberi yok çıkınca ne dicem onu düşünüyorum o kadar benimsemismHadi sana çıksın bu sefer inşallah çok sevinirim:))
Abla ben o kadar inandirmism ki bana çıkacağına eşimin buraya katildigimdan haberi yok çıkınca ne dicem onu düşünüyorum o kadar benimsemism
Bak bak o süpürgeye bak sana kullanırken tavsiye edeceğime eminim ödünç veririm belki sanaKaldı 1 hafta 10 saatçoğu gitti azı kaldı kızlar.bende cok heyecanlıyım Allahim nolur noluuuurrrrr keske hemencecik geçse zaman.belki o şans bu defa bize de güler be Allahim ne guzel bir supurgesin seeennnn
insallah canım ama ödünç verme bana istersen alır kaciririm neme lazımBak bak o süpürgeye bak sana kullanırken tavsiye edeceğime eminim ödünç veririm belki sana
Ahahaha olur cnm lafımı olur alt tarafı bı süpürge diyemeyeceğim cnm vermeminsallah canım ama ödünç verme bana istersen alır kaciririm neme lazımbidaha vermem sonra benim olur
Ask olsun benden mi kiskaniyon hic yakistiramadimAhahaha olur cnm lafımı olur alt tarafı bı süpürge diyemeyeceğim cnm vermem