• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elektrikli Süpürgeler Ev Temizliğinde Süper Güç: Philips PowerPro City

valla bende cok heyecanliyim sonuc açıklandığında listeye bakamiycam sanırım heyecandan sen bakıver emi alistira alistira soyle ama yüreğime falan iner simdi:KK53::KK45:
Kız ne var bunda heyecanlanacak 1. Sırada ben olicam zati diğer iki kişi düşünsün ;):21::ıslık:

Kız ne var bunda heyecanlanacak 1. Sırada ben olicam zati diğer iki kişi düşünsün :KK66::21::ıslık:
Ay insallah canım insallah bende o listede olurum :KK55::21:1 ay bekledik bekledik simdi şu 4 gün gecmek bilmiyo sanki:KK51:hepte şanssız bir insan olmuşumdur ama hayırlısı artik.umut etmekten yinede vazgecemiyo insan:KK45:

Ay insallah canım insallah bende o listede olurum :KK55::21:1 ay bekledik bekledik simdi şu 4 gün gecmek bilmiyo sanki:KK51:hepte şanssız bir insan olmuşumdur ama hayırlısı artik.umut etmekten yinede vazgecemiyo insan:KK45:
İnssssssAllahhhhhh

Ablacimmm kusura bakma yeni gördüm anneanne oluyormussun gözün aydın evlatlarına torununa guzel ömürler nasip etsin rabbim.daha nice torunlarin olur insallah :KK74::KK36::anne:

Çok teşekkür ederim canım sağol,amin inşallah darısı tüm isteyenlere olsun.:anne::KK60:

Back