- 8 Nisan 2017
- 56.974
- 300.406
- 698
Ama sen ödünç almam diyorsun hıhhhAsk olsun benden mi kiskaniyon hic yakistiramadim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama sen ödünç almam diyorsun hıhhhAsk olsun benden mi kiskaniyon hic yakistiramadim
Ama sen ödünç almam diyorsun hıhhh
Heyecanlandirma kız4 gün 12 saat 32 dakika kaldı
valla bende cok heyecanliyim sonuc açıklandığında listeye bakamiycam sanırım heyecandan sen bakıver emi alistira alistira soyle ama yüreğime falan iner simdiHeyecanlandirma kız
Kız ne var bunda heyecanlanacak 1. Sırada ben olicam zati diğer iki kişi düşünsünvalla bende cok heyecanliyim sonuc açıklandığında listeye bakamiycam sanırım heyecandan sen bakıver emi alistira alistira soyle ama yüreğime falan iner simdi
Ay insallah canım insallah bende o listede olurum 1 ay bekledik bekledik simdi şu 4 gün gecmek bilmiyo sankihepte şanssız bir insan olmuşumdur ama hayırlısı artik.umut etmekten yinede vazgecemiyo insanKız ne var bunda heyecanlanacak 1. Sırada ben olicam zati diğer iki kişi düşünsün
İnssssssAllahhhhhhAy insallah canım insallah bende o listede olurum 1 ay bekledik bekledik simdi şu 4 gün gecmek bilmiyo sankihepte şanssız bir insan olmuşumdur ama hayırlısı artik.umut etmekten yinede vazgecemiyo insan
Bak canımın içi şansa bak siteyi okuyordum soru soruldu cvp verdim kazandım dicem yerse
Ablacimmm kusura bakma yeni gördüm anneanne oluyormussun gözün aydın evlatlarına torununa guzel ömürler nasip etsin rabbim.daha nice torunlarin olur insallahYemezzzzzz
Ablacimmm kusura bakma yeni gördüm anneanne oluyormussun gözün aydın evlatlarına torununa guzel ömürler nasip etsin rabbim.daha nice torunlarin olur insallah
Amiiiinnn insallah ablamÇok teşekkür ederim canım sağol,amin inşallah darısı tüm isteyenlere olsun.
Amiiiinnn insallah ablam
Sağol canısı
O neleri yedi ne ablaYemezzzzzz