Elektrikli Süpürgeler Ev Temizliğinde Süper Güç: Philips PowerPro City

Yaa o kadar hoş bir tasarımı var ki benim ol lütfenn

Bu ürün bana çıkarsa evde 41 cm uygun yer dolabımın içi olacak. Gardıropa sığacak kadar küçük duruyor. Hadi bakalım bekliyorum.

kessssske benim olsa harika bi supurge gecen aylarda philips supurge arastirmistim tek gecerim supeer hayirlisi olsun kizlaar

inşallah bana çıkar çeyiz eksiğim var bari bu masraftan kurtulayım :) arkadaşımda da var mikemmel bişey ya seside çok çıkmıyo özendiydim inşallah çıkarda benimde olur :) Bana çıksın nolur noluuuurrrrr :) amin

Yeminlen iki aydır supirgesizim süpürge arayisindayken katıldım yarışmaya ins benim olur

Ayy kızlar sizin supirgeniz vardır bana dua edin de bana çıksın

Ayy kızlar sizin supirgeniz vardır bana dua edin de bana çıksın
Benimde yok vallahi cok oldu bozulali alamadım da dua ediyorum sende et, keske hepimize çıksa ama ışte 3 kişi napalim. insallah o şanslı kişilerin içinde biz de oluruz canim.olmazsa da nasip kısmet artık kim istemez ki böyle guzel bir hediyeyi

Bu supurgede baktiklsrimin arasındaydı en çok da o yüzden istiyorum

Amin ins cnm ya hiç baktin mi alışveriş için sağa sola
Evet canim internetten arastiriyordum ama philips lerin veya arnica arcelik gibi supurgelerin biraz fiyatı pahalı olduğu icin,hani su uzun dikey supurgeler var ya ondan almayi düşünüyordum.toz torbalı renkli renkli oluyor ya.bir türlü alamadık ilac gibi gelir bu olursa.bunu halledebilirsem bulaşık makinesi alcam.daha cok onun icin arastirma yapiyorum.insallah ocaktan sonra bulaşık makinesi alicam ama hangisini alayim karar veremedim.var mi senin bildigin iyi bi makine.beni ömür boyu götürsün istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…