• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elektrikli Süpürgeler Ev Temizliğinde Süper Güç: Philips PowerPro City

Evet canim internetten arastiriyordum ama philips lerin veya arnica arcelik gibi supurgelerin biraz fiyatı pahalı olduğu icin,hani su uzun dikey supurgeler var ya ondan almayi düşünüyordum.toz torbalı renkli renkli oluyor ya.bir türlü alamadık ilac gibi gelir bu olursa.bunu halledebilirsem bulaşık makinesi alcam.daha cok onun icin arastirma yapiyorum.insallah ocaktan sonra bulaşık makinesi alicam ama hangisini alayim karar veremedim.var mi senin bildigin iyi bi makine.beni ömür boyu götürsün istiyorum.
Aynen cnm aynı durumdayız

Ben geçen sene tam bı sene oldu sulu almıştım ucuz diye tercih ettim tan bir yıl dayandı geçen tamire götürdü eşim motoru gitmis

Aynen cnm aynı durumdayız

Ben geçen sene tam bı sene oldu sulu almıştım ucuz diye tercih ettim tan bir yıl dayandı geçen tamire götürdü eşim motoru gitmis
Benim annemde bir dönem sulu kullanıyordu ve berbat kokutuyordu her gun temizlemesine ragmen.hic tavsiye etmem canim

Benim annemde bir dönem sulu kullanıyordu ve berbat kokutuyordu her gun temizlemesine ragmen.hic tavsiye etmem canim
Çocuklarda bende alerji var tavsiye üzerine almıştım bak o kadar reklam yaptık sululari kotuluyorz bizim ikimize verin diğer kişiyi de siz seçin ;)

Çocuklarda bende alerji var tavsiye üzerine almıştım bak o kadar reklam yaptık sululari kotuluyorz bizim ikimize verin diğer kişiyi de siz seçin :KK66:
:)) hayırlısı olsun canim,hayirlisi kiminse onun olsun.hepimizin bir şekilde ihtiyacı vardır eminim ki,kimin kismetinde varsa ona gider zaten.:KK200:

:)) hayırlısı olsun canim,hayirlisi kiminse onun olsun.hepimizin bir şekilde ihtiyacı vardır eminim ki,kimin kismetinde varsa ona gider zaten.:KK200:
Saka bı yana içime doğuyor kız ins çıkar
Hayırlı yere gitsin ins

Yarışmayı gördüğümde 212 . Kisiydim artık çok geç dedim içimden

Saka bı yana içime doğuyor kız ins çıkar
Hayırlı yere gitsin ins

Yarışmayı gördüğümde 212 . Kisiydim artık çok geç dedim içimden
Sanırım sıralama ile olmuyordur canim ya,bütün katılan kişiler içerisinden kura ile falan belirleniyordur belki.ankete en son katılan kisiye bile çıkabilir.oyle düşünme

2 yıl içerisinde 3 elektrik süpürgesi değiştirmiş biriyim. Philips denemediğim ancak denemeyi çok istediğim bir marka. Süpürgelerin teknik konularına artık hakimim diyebilirim philips özellikleri çok iyi görünüyor

İnş bana çıkar bu aralar bu ürünü almayi düşünüyorum zaten çok iyi bir makine öyle duydum

4gun once katildim ama yorumumu simdi yapiyorum supurgeyi bayagi bi inceledim de ya o ne kadar tatli bir süpürge 'yerim bunu' derler ya cok seker gorunuyor :)

Bana cikarsa ceyizime koyucam :) ozelliklerine, goruntusune, her seyine bayildim

Back