ev temizliği

esmahxuxlya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2007
27
0
86
Ankara
selam ben ankarada iş arıyorum ev işlerinde yardıma ihtiyacı oln bayanlar varsa bana ulaşşın sincan a yakın yerler tercihimdir NOT:5buçuk yaşında kızım var sorunsuzdur yanımda getirmem gerektiği zamanlat oluyor biliginize

merhaba, ayda bir temizliğe gelecek bayan arıyorum. Eğer ilgilenirseniz görüşelim.

benım annem var izmirde ylardır bu işi yapıyor bayraklıda oturuyor yakın yanı oraya cok temız ve elide hızlıdır konusmayı sevmez :) iş yaptıgı zaman ayakta gezınılmesındede hoslanmaz zaten annemı tanıdıkca ögrenırsınzı huyun u suyunu ama ınanakı memnun kalacagınıza emmınımm istersenız annemın telını verebılırım ok mi

bu konuyu açalı bir yıldan fazla oldu ama hala iş arıyorum ayşeciğim mesajını görmedim görmüş olsaydım mutlaka dönerdimmerhaba,( ayda bir temizliğe gelecek bayan arıyorum. Eğer ilgilenirseniz görüşelim.) hala böyle bir ihtiyacın varsa görüşelim ben sincanda oturuyorum uygunsa çocuklarımın okul ihtiyacleri için çalışmam lazım ihtiyacı olan bayanlar a duyrulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…