• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ev temizliği

esmahxuxlya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2007
27
0
86
Ankara
:49:selam ben ankarada iş arıyorum ev işlerinde yardıma ihtiyacı oln bayanlar varsa bana ulaşşın sincan a yakın yerler tercihimdir NOT:5buçuk yaşında kızım var sorunsuzdur yanımda getirmem gerektiği zamanlat oluyor biliginize:emir_bebek:

:49:selam ben ankarada iş arıyorum ev işlerinde yardıma ihtiyacı oln bayanlar varsa bana ulaşşın sincan a yakın yerler tercihimdir NOT:5buçuk yaşında kızım var sorunsuzdur yanımda getirmem gerektiği zamanlat oluyor biliginize:emir_bebek:

merhaba, ayda bir temizliğe gelecek bayan arıyorum. Eğer ilgilenirseniz görüşelim.

merhaba, izmir'de tanıdığınız eşiniz dostunuz varmı temizlik için bana acil biri lazım. Arıntılar için:
http://www.kadinlarkulubu.com/is-kariyer/511046-izmirde-guvenilir-temizlikci-hanim-ariyorum.html

teşekkürler

benım annem var izmirde ylardır bu işi yapıyor bayraklıda oturuyor yakın yanı oraya cok temız ve elide hızlıdır konusmayı sevmez :) iş yaptıgı zaman ayakta gezınılmesındede hoslanmaz zaten annemı tanıdıkca ögrenırsınzı huyun u suyunu ama ınanakı memnun kalacagınıza emmınımm istersenız annemın telını verebılırım ok mi

:nazar:bu konuyu açalı bir yıldan fazla oldu ama hala iş arıyorum ayşeciğim mesajını görmedim görmüş olsaydım mutlaka dönerdimmerhaba,( ayda bir temizliğe gelecek bayan arıyorum. Eğer ilgilenirseniz görüşelim.):42: hala böyle bir ihtiyacın varsa görüşelim ben sincanda oturuyorum uygunsa çocuklarımın okul ihtiyacleri için çalışmam lazım ihtiyacı olan bayanlar a duyrulur :40:

Back