- Konu Sahibi mylittlepeony
Sizde küçük çocuk yok herhalde, yoksa bu iş çocukla 5 saatten aşağı sürmez :)Gayet kolay aslında . Çocuğun eline poaça veriyorsunuz ama oturarak bir örtü yada tabakta yemeği öğretmeniz şart . Kendinizin ve eşinizin aldığınız eşyaları yerlerine koymayı öğrenmeniz şart . Eşimde bende aldığımızı yerine koyarız gece yatağa gitmeden çevreye bakarım yastıkları düzletmeden yatmam .Tezgah üzerinde kirli birşey bırakmam anında elimdeyken makinayı açar koyarım yoksa dağ gibi olur yapmak istemez insan. 2 güne bir temizlik günüm Pazartesi Çarşamba Cuma . Evi temizlemem tam 2 saat sürüyor . İlk önce evi güzelce süpürürüm mobilyaların üzerini makinanın fırça ucuyla süpürüyorum. Sonra temizlik kovasına deterjanlı su yapar kapıların camların önünün ve elektrik düğmelerinin tozunu alırım . O suyu döker yine bir su yapar mobilyaların tozunu alırım . Ardından yerleri silmek için vileda suyu yaparım hemen yerleri silerim . Ardından bi temizlik suyu yapar halıları silerim ( evim cadde üstünde ve kirli bir şehirdeyiz düzgün halı yıkama firması yok . Tüm evdeki halılarım beyaz . 2 güne bir sildiğim halde inanılmaz kir çıkıyor su çamur gibi oluyor . ) sonra hemen vileda suyunu klozete dökerim . Banyoyu klozeti ciflerim yerlerin suyunu siler işimi bitiririm. Bunların hepsi 2 saatimi alıyor . Çocuğunuzu ile bunu eğlenceye dönüştürebilirsiniz ben dizi izleyerek yapıyorum yada YouTube den bir video açarım sesi yeter illa görmeme gerek yok . Ev tertemiz oluyor kolayca misafir ağırlıyorum. Kendimde temiz ortamı sevdiğim için mutlu oluyorum