Yok malesef
Başkalarından bir yardım beklemeyin daha çok üzülür daha çok dibe batarsiniz. Evet yardımcı olsa süper olur ama yardım etmek zorunda da değil ..Az önce kizkardesimi aradım bize gelir misin sen oğlana bakarsın ben evi toplarım sonrada beraber dışarı cikariz diye gelemem dedi sen bize gel burdan gidelim dışarıya dedi akşam dışarı çıkılacak ve eşim biraz dan gelecek ve ev yüzünden yine tartışacağız
özel sebeplerden dolayı birkaç gün daha yazamayacağım. dönüşüm muhteşem olacak ,:*
Haklisiniz bana değil kardeşimin eşine giderler yardıma demekki ederim buBaşkalarından bir yardım beklemeyin daha çok üzülür daha çok dibe batarsiniz. Evet yardımcı olsa süper olur ama yardım etmek zorunda da değil ..
Şöyle söyleyeyim ya da benim mesela yakinimda hiç kimse yok ailemden, akrabalarimdan. Siz de öyle farzedin. Ben hep kendi kendime yetebilmeyi öğrendim. Mecburdum buna. Yapabildiğim , gucumun yettiği yere kadar hep kendim yaptım. Esimden başka hiç destekçim olmadı. Ne bir komsu, ne bir arkadaş herkes günlük yardım edebilir etse de. Kimse sizin özellikle temizliginizi yapmak için yardım etmez.
Bir ara çok bunalmistim mesela yakın gordugum bir arkadaşıma hiç arayıp sormadin çok bunalmistim, bir kere hal hatır etmedin dedim. Verdiği cevap benden bu kadar ilgi beklemene şaşırıyorum oldu. Ve sildim onu da anında. Evet tabiki dostlarım da var yardım istesem anında kosanlar muhakkak olur. Ama bu olay bana ders oldu. Yani biri size yardım etse de belki içinden gelerek yapmayabilir. Öyle yardım da olmasın daha iyi.
Benim ikinci kucukken ben de çok zorlandim. Çok bunaldim zaten o donemde sitem etmiştim o dostum bildiğim insana. Ondan sonra ne mi yaptım. Yardımı sadece Allah'tan bekledim. Dua ettim bana güç versin diye. İnsanlara sitem ederken Rabbimin yardımını unutmuş kendimi fanı kulların geleceği yardımlara bel baglamistim. Bunu farkettikten sonra da islerim o kadar çok yoluna girdi ki anlatamam. Rabbim önce o yükleri manevi olarak aliverdi sirtimdan. Sonra da herseyim daha bir düzene girdi. Bebegimin gece gündüz durmak bilmeyen aglamalari bile azaldi. Aslında azalmadi sadece benim tahammulum artmıştı. :))
Çok mu karışık oldu bilemiyorum ama siz kendinize yetebilirsiniz. Herşeyle başa çıkabilecek gücü ve sabri Allah'tan isteyerek manevi doyuma ulaşıp bedenen de gücünüzü artirabilirsiniz. Yeter ki isteyin ve bunun için çaba sarfedin ki Allah da size yuru kulum ben senin dostun ve yardimcinim desin...
Yok yok sırayla devam edelim. Sıra bende. Geridonusum çöplerimi atamadik balkonumda bir sürü yer kaplıyor. Camlarim çok fena(bimdeki mavi fis fis da bir hafta idare etmedimessie bende sana kustum
O kadar heyecan yaptik,sen copleri atarken burada nobet tuttuk,hepimiz istifciyiz diye naralar attik eeee
Evi temizledin keisn arkadaslarinla partiler veriyorsun temiz evinde bizi bosver biz olelim ya
Dur kiz aglama:)Yok yok sırayla devam edelim. Sıra bende. Geridonusum çöplerimi atamadik balkonumda bir sürü yer kaplıyor. Camlarim çok fena(bimdeki mavi fis fis da bir hafta idare etmediMune abla) evimi de silemiyorum ne zamandır. Ağlamak istiyorum.
Yok gece gece hiç yapamam. :)Dur kiz aglama:)
Hemen kalk balkondakileri cope at.
Gerci benimde atmam gerekenler var ya.
Kalk evi supur sil hadiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?