• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev Tekstil Bul

oyy maşallah biz 10 aylığız daha ama allahşkr iyiyiz ya bizim 1.ayda ciddiyet vardı da konuşmada falan uyumluyuz baya canm allah bozmasın malahha de kızD:

güzeldir canm bnm sevgilim bursaya yakın bi aktarma biköydeoturuyoo off spr bi tane şelalenn önünde çeknmiş foto var ya onların orda yaa temz hava yeşillk harikaa ya severm öle yerleri bnde zaten tam bnlk:D

valla anacım bizz sürekli binaların içinde yaşıcaz ellam şanslısın sen valla

valla ben köyde yaşıcam anneme hep öle derim istanbulun köyünde yaşıcam diye silivri gümüşyaka köyü deniz ve yeşilliklerin içinde

yok canm köyede istemem bn bursada evleri var acıbademin orda oturcaz amaköyede yapcaklarmış gelip gittiğimzde kalmak için

alışkın değilm canm bn allah korsun hastalık olsa gene uzak değil ama zamn kaybı hem bursada büyüdüm çıkıp gezmek için arabaya binmek lazım bursaya gelmk lazım gezmeye gidilr yanioraya canm bi de adetleri farklı biraz

gürültüden bıktım ben canım ya güzel yerdir sessiz sakin bi yer merkeze 10 dk uzaklıkta

iyimiş canm snn ki bnmde iyide adetleri farklı biraz artvinlilerde kadın erkek oturur muhabbet eder güler falan onlarda öle değil görümcemin arkadaşı gelr musti başka tarafa geçer adı çıkarmış

canım bn çıkaymm ablamlara gidicemm hamilede kendisi1 ayımız kaldı izne ayrıldı ziyaref edeymm bi hadi görüşürkkk

hayırlı sabahlar arkadaşlar..

canlar ya bişiy sorucam limangoda mink battaniye var sizce alayımmı duyulmuş marka değil ya bi akıl verin.

bende dün siteden alışveriş yaptım, bugün elimde olacağını söylediler.
akşam eve gidince cicileri açamak pek güzel olucak:)

Back
X