• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev Tekstil Bul

fikir sunduk işte canm canlı canlı alışveriş yaptım bu siteden arkadaşlarda yorumlarını yaptılar spr site al bnce dışarda dokun siteden al:D

valla anacımm eğerki gezecek vaktim olsa gider dokunarak elime alarak yaparım ama neydek yok anacımm vakit çok darrr çokk hemde dışardaki alışveriş böle zevkli deil ki yau

aynen yaa dışarı çıkıo insan yoruluyo burda ekliyosun beğendiğini fikr soruyosun bişi soryosun oluyo yane:D
ben geldm kız patronlar gittiD:

hoşgeldin canımm benim patronda kameradan izliyordur neader çok çalışıyor der

kaçıştı herkes anam:D kız istanbul nasıl anlat bakaym sevgilim maça geldi bursasporun ayy trafitken 2.yarıya yetiştiler be

istanbulda gündüz hava kapalıydı ama şuan dışarda mükemmel bi hava varrrr

bursada harika canm ya temz bişehr istanbul kadr olay olmuyo gezilcek yerimizde çok var şükür ii yanimutluyum aslen nerelisinz bn artvnliyimD:

istanbul iyi güzelde trafik olması ben aşkımın yanına 1.5 saatte gidiyom sırf bu yüzden 3 haftadır araba kullanmayı öğrenmeye çalışıyorum ama çok zor bi bayan gördülermi hemen üstüne sürüyolar arabayı

bursada harika canm ya temz bişehr istanbul kadr olay olmuyo gezilcek yerimizde çok var şükür ii yanimutluyum aslen nerelisinz bn artvnliyimD:

canım bursaya babam gelmişti anlata anlata bitiremiyor :)) dayısı ordada..

tencerem var tavam var tohatluyum havam var zemuszemus

güzeldir canm bnm sevgilim bursaya yakın bi aktarma biköydeoturuyoo off spr bi tane şelalenn önünde çeknmiş foto var ya onların orda yaa temz hava yeşillk harikaa ya severm öle yerleri bnde zaten tam bnlk:D

Back
X