Ev taşıyacağım, yardım lütfen...

yesimpk35

meleğim ve canım oğlum...
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2010
820
5
96
İzmir
evimizi taşıyacağız ama nasıl 2 yıllık evliyiz eşyalarımzda çok yeni yıpransın istemiyorum taşımacıyla anlaşalım diyoruz ama düzen nasıl işliyo ben evi toparlamalımıyım yoksa onlarmı toparlıyo sadece 20,25 günüm var bu konuda tecrübeli arkadaşlar yardım edin en sağlıklısı nasıl olur

8 senelik evliliğimde 8 defa taşınmış biri olarak nacizane fikirlerimi söylüyeyim canım. taşımacılar mutfakta ve vitrindeki eşyaları kendileri topluyor. gardolaplarının içlerini dolap içlerindeki özel eşyalarını karton kutularının içlerine yerleştir düzgünce ve üzerlerine de hangi odaya konacağını yada içindikine dair ipucu notunu yaz. mesela kırılacak-yatak odası gibi.böyle programlı yaparsan taşındığın evde daha sistemli yerleşirsin. ve eşyaların daha az zarar görür. halıdan tut avizelere perdere kadar geri kalanların hepsini şirket taşıyor. mobilyaları da sarıp öyle taşıyor. mutfaktakileri bile hepsini ayarlıyor. kolay gelsin canım. :hulya:

saol canım başladım yavaştan toplamaya birşey sorucam sadece odalaramı bırakıyolar eşyaları yoksa evi seriyolarmı oturulcak şekilde

nakliye firmaları mutfak ve salonu topluyor ama riskli. benim kardeşimin çok şeyi kırıldı. tazmin etmekte işe yaramıyor bazen. çok özel takımların parçaları kırıldığında parasını tahsi etsen ne olurki takım bozulduktan sonra. o yüzden kendin güzelce paketle ve kolilerin üzerine içlerinde ne olduğuna dair bvilgileri yaz. möblelerini mutlaka paketleterek taşıt. çıplak taşımasınlar yoksa mutlaka biyerlere değiyor ya kirleniyor yada çizilip yırtılabiliyor. gardrop kurulduğunda dikkat et hata yapmasınlar yoksa kapaklar iyi kapanmaz. gidecein yerde neyi nereye koyacağına önceden karar ver imkanlar dahilinde. yoksa rast gele yığılan eşyaları yerleştmek inan çok zor oluyor. eğer karar vermiş olursanız taşımacılar yerleştirir. ama orayamı koysam burayamı çeksem dersen uğraşmazlar .

ben çok taşınan biri olarak son seferlerinde hep yaptığım şeyi tavsiye edeceim sana. eğer imkanınız varsa araba gibi vakit gibi , mutfağıı kendin götürüp önceden yerleştirebilirsin . b üyük kolaylık oluyo.

Son düzenleme:
bende mutfağı önceden yerleştirmeyi düşünmüştüm zamanınm olur inş onu halledebilirim tavsiyelerini dikkate alıcam inş kazasız belasız şu işi halledebilirz...

Herşeyinizi siz kendiniz toplayın arkadaşım. Vaktinizde var madem, güzelce tasnifleyin bütün eşyalarınızı. Her bir odanın eşyalarını karton kutulara yerleştirin üzerine muhakkak hangi odanın hangi eşyasıysa yazın. yataklarını hurca yerleştirin.

Nakliye firmaları biz topluyoruz abla siz hiçbirşeye el sürmeyin deselerde inanmayın. Toplasalar bile asla sizin gibi toplayamazlar. hepsini bir kutuya tıkıştırıyorlar adıda toplamak oluyor. Kırılan çizilende cabası tabi. Sonra o topladıkları eşyaları taşındığınız evin salonuna yığıyorlar, yerleşin yerleşebilirseniz ondan sonra.

Kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…